Home - Nieuws - 2010

06-12-2010

Sonomax Otoplastieken

Portofoonwinkel introduceert de Sonomax SECII headset. De Sonomax SECII is een otoplastieken headset met communicatiefunctie. Daarmee is de Sonomax SECII de meest compacte en flexibele gehoorbeschermer van dit moment! De Sonomax SECII headsets zijn o.a. passend voor Kenwood en Motorola portofoons.

De Sonomax SECII bestaat uit 2 flexibele otoplastieken die worden aangemeten op de oren van de gebruiker.
Het communicatiegedeelte kan vervolgens met de otoplastiek worden verbonden.
Voordelen van Sonomax SECII headsets :

 • Gehoorbescherming en communicatie in 1
 • Maatvoering op basis van iedere individuele gehoorgang
 • Aansluitbaar op alle gangbare portofoons
 • Verstevigde kevlar bedrading
 • Handige grote PTT knop

  Klik hier om een vrijblijvende offerte op te vragen voor Sonomax headsets

  Omdat de communicatieheadset en otoplastiek van elkaar te scheiden zijn, is het mogelijk om de Sonomax headset op iedere Sonomax otoplastiek aan te sluiten. De Sonomax headset kan dus door meerdere personen gebruikt worden en is tegelijkertijd precies passend voor iedere individuele gebruiker! De Sonomax otoplastieken zitten bijzonder comfortabel omdat ze volledig flexibel zijn. Uw gehoorgang beweegt tijdens het spreken, waardoor een buigzaam en flexibel otoplastiek bij langdurig gebruik veel prettiger te dragen is dan een harde kunststof gehoorbeschermer / headset. U kunt de Sonomax otoplastiek de hele dag dragen, zodat uw gehoor optimaal wordt beschermd tijdens uw werkzaamheden.

  De Sonomax SECII headset is toepasbaar :

 • Bij evenementen
 • In industriële omgevingen
 • In de beveiliging
 • Bij bedrijfshulpverlening
 • In de bouw
 • In de horeca

  Dankzij de grote stevige PTT unit die standaard wordt geleverd bij de Sonomax SECII headset, is communiceren zeer eenvoudig. Ook als de gebruiker werkkleding, een overall en/of handschoenen draagt.

  Inhoud van het pakket :
 • Maatvoering van de Sonomax otoplastieken bij u op lokatie (klaar terwijl u wacht)
 • Sonomax SECII headset
 • Robuuste PTT unit
 • Connector voor Kenwood portofoon met 2 pins aansluiting
 • 1 jaar garantie

  Levering :

  Na plaatsing van uw bestelling neemt ons serviceteam contact met u op om een datum te plannen waarop de otoplastieken kunnen worden aangemeten. Per gebruiker (headset) vergt dit +/- 15 minuten, waarna uw headsets direct gereed zijn voor gebruik.
 • Heeft u vragen over de Sonomax Otoplastieken headsets? Belt u dan gerust met 030-6691227 of mailt u naar info@portofoonwinkel.nl
  16-11-2010

  Wintersport walkietalkies

  Wintersport walkietalkies

  Het wintersport seizoen staat weer voor de deur!
  Misschien bent u zich al aan het oriënteren voor een mooie wintersport bestemming en heeft u uw ski uitrusting alvast uit de kast getrokken!

  Motorola wintersport walkietalkies

  Vergeet deze winter vooral uw walkietalkies niet!

  Onze wintersport walkietalkies zijn snel terug te vinden op de portofoonwinkel website! Ze zijn aangeduid als Wintersport Toppers en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Wel zo prettig, want dat scheelt een hoop uitzoekwerk als u op uw bestremming bent gearriveerd. De uitgebreide walkietalkie sets zijn standaard uitgerust met een handsfree headset, accupacks en een bureaulader. Ook uw kinderen kunnen met deze handzame portofoontjes uit de voeten.

  Heeft u vragen over de wintersport walkietalkies? Belt u gerust met 030-6691227 of mail uw vraag door naar info@portofoonwinkel.nl
  Wij beantwoorden graag uw vragen!

  Wintersport Toppers :

  Motorola XTR446 - stevige portofoonset met accu's, lader en oorhaak headsets

  Motorola TLKR T6 - compacte walkietalkies met accupacks, riemclips en lader

  Cobra MT975 - eenvoudig te bedienen walkietalkies met oortjes, accu's en lader
  09-11-2010

  Motorola TLKR T4, T6 & T8

  Vanuit Motorola zijn nieuwe TLKR portofoon modellen geintroduceerd. De Motorola TLKR T4, T6 en T8 borduren voort op het succes van de voorgaande sets Motorola T3, T5 en T7.  De TLKR T4, T6 en T8 portofoons kenmerken zich door een modieus design, handige bediening en stevige behuizing. Hierdoor zijn de Motorola TLKR T4, T6 en T8 portofoons uitermate geschikt voor buitensport en outdoor toepassingen. De TLKR T6 en T8 zijn bovendien voorzien van een headset aansluiting. Zo zijn deze portofoons onder andere uitrustbaar met een oortje, oorhaak of hoofdband headset. De TLKR sets zijn verder compatible met alle oudere portofoons van motorola, waaronder de populaire Talkabout portofoonsets. Dit betekent dat het mogelijk is om sets met elkaar te combineren en/of gefaseerd over te stappen op de nieuwe TLKR modellen.

  Motorola TLKR T8 portofoonset

  Portofoonwinkel verwacht de TLKR T4, T6 en T8 eerdaags uit voorraad te kunnen leveren. De sets zijn reeds via onze website te bestellen.

  Klik hier voor de Motorola TLKR T4 portofoonset

  Klik hier voor de Motorola TLKR T6 portofoonset

  Klik hier voor de Motorola TLKR T8 portofoonset

  Klik hier voor alle portofoonsets
  21-10-2010

  ATEX portofoons; Kenwood of Motorola?

  Atex portofoons ; Motorola of Kenwood?

  Wat zijn ATEX portofoons?
  ATEX portofoons beschikken over een EX normering, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Portofoons met een EX normering voldoen aan de hoogste veiligheidseisen zodat de veiligheid van gebruikers gewaarborgd is. Portofoons zonder EX normering kunnen in bijzondere situaties (bijvoorbeeld bij kortsluiting of een ongelukkige val) een vonk afgeven waardoor brandgevaar kan ontstaan. In ATEX omgevingen kan dat voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het gebruik van gewone portofoons in ATEX omgevingen absoluut niet toegestaan.

  Waar worden ATEX portofoons gebruikt?
  ATEX portofoons worden veelvuldig gebruikt in de :

  - Petrochemische industrie
  - Scheepbouw / Werfen
  - Graansilo's
  - Boorplatforms
  - Luchthavens
  - Race circuits

  Met name in omgevingen met brandgevaarlijke stoffen, veel stof & vuil zijn de ATEX portofoons op hun plaats.

  Is een zendmachtiging noodzakelijk?
  Een zendmachtiging is noodzakelijk als u ATEX portofoons gaat gebruiken. Overigens is een zendmachtiging voor ATEX portofoons niet duurder dan een gewone zendmachtiging. Portofoonwinkel kan u kostenloos assisteren bij het aanvragen van de noodzakelijke zendmachtiging en het programmeren van uw ATEX portofoons. Omdat ATEX portofoons op een hoger uitgangsvermogen werken dan vergunningsvrije portofoons, is de zendmachtiging noodzakelijk. Op basis van uw postcode / werkingsgebied krijgt u van het Agentschap Telecom frequenties toegewezen waarop u met uw ATEX portofoons mag werken.  Wat kost een zendmachtiging?
  Een zendmachtiging voor portofoon - portofoon verkeer kost momenteel +/- 150,00 Euro. Dit bedrag is onafhankelijk van het aantal portofoons dat u nodig heeft. De vergunning is maximaal 5 jaar geldig. De jaarlijkse kosten bedragen +/- 60,00 Euro en zijn ook onafhankelijk van het aantal portofoons. U betaalt de kosten van de vergunning rechtstreeks aan het Agentschap Telecom.

  Heeft u vragen over zendmachtigingen voor portofoons?
  Belt u gerust met 030-6691227 of mailt u ons op info@portofoonwinkel.nl

  Accessoires bij Atex portofoons
  De keuze in (headset)accessoires voor Kenwood portofoons is beperkt. Zowel bij Motorola als Kenwood ATEX portofoons is optioneel een stevige handmicrofoon met speakerfunctie beschikbaar. Uiteraard beschikt ook de handmicrofoon over de vereiste EX normering. Verder zijn er stevige lederen draagtassen voor zowel de Motorola als Kenwood portofoons verkrijgbaar. De Motorola en Kenwood ATEX portofoons zijn net als de standaard uitvoeringen ook in groepsladers te laden. Vrijwel alle onderdelen van de portofoons zijn los leverbaar, zoals knoppen, antennes, riemclips en accessoireskapjes. Optioneel zijn er voor beide modellen stubby (korte) antennes leverbaar. Het is voor het bereik overigens het beste om de standaard antennes voor UHF / VHF te gebruiken. Wij adviseren u graag op dit punt.

  Kiezen voor Motorola of Kenwood
  Motorola heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ATEX portofoons en biedt momenteel de Motorola GP340 ATEX Blue serie portofoons aan. De ATEX versie van de GP340 is te herkennen aan een felblauwe behuizing. De GP340 ATEX kenmerkt zich door een zeer eenvoudige bediening en een hoge geluidskwaliteit. De GP340 is al lange tijd in productie en heeft inmiddels een grote schare enthousiaste gebruikers.

  Kenwood heeft onlangs de eerste Kenwood ATEX portofoons op de Nederlandse markt geintroduceerd. De TK3260 en TK2260 zijn prettige compacte portofoons met een geel gekleurd EX label aan de voorzijde. Kenwood timmert de laatste jaren hard aan de weg en wint gestaag marktaandeel ten koste van gevestigde merken als Motorola en Icom. De Kenwood ATEX portofoons presteren minstens zo goed als de Motorola ATEX portofoons, maar zijn daarentegen vriendelijker geprijsd.

  Conclusie
  Qua bereik en functionaliteiten zijn de Kenwood & Motorola ATEX portofoons aan elkaar gewaagd. Als u momenteel nog geen ATEX portofoons heeft, is het zeker de moeite waard om eens een offerteaanvraag te doen voor de Kenwood ATEX portofoons. Heeft u goede ervaringen met Motorola en/of heeft u al Motorola ATEX portofoons? Dan is het uit praktische overwegingen verstandig om aan Motorola ATEX Blue series portofoons vast te houden.

  Zowel de Kenwood TK3260 ATEX als de Motorola GP340 ATEX Blue zijn op onze website terug te vinden. Heeft u vragen over de apparatuur? Of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op via 030-6691227 of vraag via onze website een offerte aan!

  Kenwood ATEX TK2260 / TK3260 portofoons

  Motorola GP340 ATEX Blue portofoons

  Offerte aanvragen
  13-08-2010

  BHV portofoon actie

  BHV portofoon vesten actie

  De succesvolle BHV vesten actie van 2009 en 2010 krijgt een vervolg. Vanaf heden ontvangt u bij iedere Kenwood professionele portofoon weer een handig BHV veiligheidsvest, gratis! Het uiterst comfortabele BHV vest is een nuttige aanvulling op de BHV uitrusting! In combinatie met Portofoonwinkel portofoons steelt u de show! Het Bedrijfshulpverlening vest is aan de voorzijde bedrukt met het Portofoonwinkel logo. Aan de achterzijde zijn de letters BHV gedrukt. Op de opberg etui staat het Kenwood logo.
  Het vest is passend voor iedere medewerker dankzij de eenvoudige klitteband sluiting. Met de felgele reflecterende kleur en bijpassende striping bent u optimaal zichtbaar tijdens een oefening of een calamiteit.

  • Geproduceerd volgens Europese specificatienormen (EN-471: 2003, CLASS 2)
  • Verplicht in een aantal Europese landen zoals België, Spanje, Oostenrijk en Italië
  • Afmetingen Etui. 22 x 13,5 cm

  Het BHV vest kunt u ook los via onze website bestellen voor slechts 7,50 Euro inclusief BTW.

  U ontvangt het BHV vest gratis bij bestelling van :

  Kenwood TK3301E vergunningsvrije portofoons
  Kenwood TK3302 UHF portofoons
  Kenwood TK2302 VHF portofoons
  Kenwood TK3360 UHF portofoons

  Klik hier om naar het BHV vest te gaan
  18-06-2010

  TK3360 & TK2360

  Kenwood introduceert de nieuwe Kenwood TK3360 en TK2360 professionele portofoons. Met name de Kenwood TK3360 (UHF) is een welkome aanvulling op het Kenwood productportfolio. De TK3360 vervangt de TK3160 portofoons, welke veelvuldig in BHV en beveiligingstoepassingen worden gebruikt. Overigens is de nieuwe TK3360 prima te combineren met de TK3160 en diverse andere Kenwood vergunningsportofoons.

  De TK3360 is net als de populaire TK3302 uitgerust met een hoge capaciteit Lithium Ion accu en bijbehorende snellader met houder. De TK3360 heeft een compacte en bijzonder stevige behuizing, waardoor deze portofoon ook in complexe, vuile omgevingen heldere en betrouwbare communicatie biedt. De nood oproep functie is ook op de TK3360 weer vertegenwoordigd. Deze oranje knop is op diverse manieren te programmeren zodat de portofoons nog beter kunnen worden afgestemd op de wensen van de eindgebruikers.

  De TK3360 beschikt over de bekende Kenwood 2pins aansluiting voor headsets, oortjes en handmicrofoons. Bovendien kan de TK 3360 in de KSC groepsladers worden opgeladen. Het minimale uitgangsvermogen van de TK 3360 ligt op 1 watt en kan oplopen tot maximaal 4 watt, afhankelijk van de gekozen instellingen.

  De stuksprijs van de Kenwood TK3360 ligt op 390,00 Euro ex BTW

  Bij Portofoonwinkel kunt u vrijblijvend testen met Kenwood portofoons om te bepalen of de apparatuur aan uw verwachtingen voldoet.
  Neemt u voor meer informatie en een offerte gerust contact met ons op!

  Klik hier voor meer informatie over de Kenwood TK3360 portofoon

  Klik hier om een offerte aan te vragen

  Klik hier voor een vrijblijvende test met portofoons!

  Voor meer informatie :
  telefoon 030-6691227
  email info@portofoonwinkel.nl
  21-05-2010

  TK3301 ACTIE

  Profiteer van de scherpe aanbiedingen van de Kenwood TK3301E.

  Deze week kunt u de diverse Kenwood TK3301E combipacks tegen extra scherpe prijzen aanschaffen bij Portofoonwinkel.nl De TK3301E is de meestgekozen portofoon voor BHV toepassingen en is standaard uit voorraad leverbaar.

  Bestel uw TK3301 combipack via onze website en betaal via ideal / creditcard of op factuur!

  Kenwood TK3301 actieprijs

  Klik hier voor de Kenwood TK3301E portofoon

  Klik hier voor het Kenwood TK3301E combipack voor 2 gebruikers

  Klik hier voor het Kenwood TK3301E combipack voor 4 gebruikers

  Klik hier voor het Kenwood TK3301E combipack voor 6 gebruikers

  Klik hier voor het Kenwood TK3301E professional pakket

  Klik hier voor de Kenwood TK3301E BHV pakketten
  11-02-2010

  Luvion Platinum accessoires

  Er zijn vanaf heden handige Luvion Platinum babyfoon Accessoires verkrijgbaar bij uw Luvion Platinum Beeld Babyfoon.

  Zo is er een handige extra lader met houder voor uw ouderenunit verkrijgbaar zodat u de unit op meerdere plaatsen in huis kunt stationeren en opladen. De extra lader met houder kost 24,95 Euro ex BTW.

  De Luvion draaghoes beschermt de ouderenunit van uw Luvion babyfoon tegen vocht en krassen en kost 12,00 Euro ex BTW.

  Portofoonwinkel maakt het wel heel eenvoudig voor u : De Luvion Platinum babyfoon is vanaf heden ook als Deluxe Edition leverbaar inclusief extra lader en de beschermhoes voor een aantrekkelijke pakketprijs!

  Klik hier om naar de extra lader voor de Luvion Platinum te gaan

  Klik hier om naar de Luvion Platinum beschermhoes te gaan

  Klik hier voor de Luvion Platinum Deluxe Edition
  02-02-2010

  Nieuwe BHV portofoon tas

  Op veler verzoek is er nu een signaalrode draagtas voor portofoons verkrijgbaar van lederwarenfabrikant De Buffel. De Buffel DT2930A is een stevige hardlederen draagtas die passend is voor Kenwood TK3201 en TK3301E portofoons. De DT2930A wordt als hoes om de portofoon geschoven en beschermt de portofoon tegen stoten, spatwater en vuil. De signaalrode kleur zorgt ervoor dat uw portofoons extra opvallen!

  De DT2930A is direct via onze website te bestellen.
  Als u meerdere tassen bij uw portofoons nodig heeft, vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan!
  02-02-2010

  Kenwood ATEX

  In industriële omgevingen is mobiele communicatie van praktisch nut, maar vaak ook van levensbelang. Dit geldt uiteraard ook voor omgevingen met explosiegevaar zoals olieraffinaderijen, chemische fabrieken, mijnen en graansilo's. Kenwood introduceert de TK-2260EX VHF en TK-3260EX UHF portofoons, die voldoen aan de meest actuele ATEX normering (de Europese richtlijnen op het gebied van explosiegevaar onder atmosferische omstandigheden). De nieuwste versie van deze normering is per 1 januari 2010 van kracht en Kenwood verzekert zich hiermee dus van een portofoon die geschikt is voor industriële omgevingen van heden en toekomst.

  Kenwood portofoons worden wereldwijd gewaardeerd vanwege de eenvoudige bediening en betrouwbare werking.
  Enkele belangrijke functies:
  • Man down functie
  • Priority scan
  • Extra lange batterijduur
  • IP64 normering


  De ATEX specificaties van de portofoons zijn:
  GAS : II 2 G Ex ib IIC T4
  Stof: II 2 D Ex tD ibD A21 IP6x T110
  Mijnbouw: 1 M2 Ex ib

  Vanaf heden zijn de Kenwood ATEX portofoons bij Portofoonwinkel te bestellen. Neemt u voor meer informatie en een prijsopgave gerust contact met ons op via 030-6691227 of via info@portofoonwinkel.nl

  Service

  Contact

  Bestelproces

  Algemene informatie