Home - Nieuws - 2009

25-11-2009

Weerstore.nl in de lucht!

Weerstore.nl in de lucht!

Naast het onlangs gelanceerde Nasmedia.nl opent Netwerkshop nóg een nieuwe webwinkel: Weerstore.nl!
Op Weerstore.nl vindt u weerstations, thermometers en losse sensoren. Op een weerstation kunt u afhankelijk van het model onder andere de binnen- en buitentemperatuur, (meerdaagse) weersverwachting en de actuele tijd aflezen. De weerstations zijn leverbaar in verschillende formaten en designs en passen door de veelal strakke vormgeving in elke woonkamer of kantoor. 

Het Oregon Scientific  BAR332ES ECO weerstation wordt bijvoorbeeld niet gevoed door een batterij maar werkt met een afneembaar zonnepaneel. Ook zijn er weerstations leverbaar met projectie functie of weerstations die tevens fungeren als digitale fotolijst!
Ter uitbreiding of vervanging van uw huidige weerstation biedt Weerstore.nl ook losse sensoren op de website aan.

Naast weerstations is er ruimte voor Projectieklokken en diverse Wellness producten zoals de Oregon Scientific WS 902 I.Wakeup lichtwekker op Weerstore.nl. De producten op Weerstore.nl zijn van bekende merken als Oregon Scientific en Balance.
Weerstore.nl streeft er naar om dit assortiment actueel te houden en in de toekomst op een passende manier uit te breiden.

Als de 16e webwinkel van Netwerkshop werkt Weerstore.nl ook onder het motto van Kennis & Service.
Alle winkels van Netwerkshop bieden hun klanten de volgende voordelen:

 • Tot 21:00 verzenden van bestellingen
 • Altijd een expert aan de lijn voor advies
 • Contact via telefoon, chat en e-mail
 • Eigen magazijn met voorraad
 • Afhaalmogelijkheid
 • Kopen op rekening voor bedrijven
 • Ruim assortiment en scherpe prijzen
 • Betalen via iDeal, Credit Card, Rembours of Proforma06-11-2009

NASMedia.nl Live

Netwerkshop opent vandaag haar 15e online winkel: NASmedia.nl

Met NASmedia.nl breidt Netwerkshop het aantal specialistische webshops uit met een nieuwe winkel speciaal gericht op NAS ( network attached storage ) oplossingen en mediaspelers. NASmedia zal net als alle andere winkels van Netwerkshop handelen onder het motto: Kennis & Service.

Alle winkels van Netwerkshop bieden de klanten de volgende voordelen:

 • Tot 21:00 verzenden van bestellingen
 • Altijd een expert aan de lijn voor advies
 • Contact via telefoon, chat en e-mail
 • Eigen magazijn met voorraad
 • Afhaalmogelijkheid
 • Kopen op rekening voor bedrijven
 • Ruim assortiment en scherpe prijzen
 • Betalen via iDeal, Credit Card, Rembours of Proforma

NASmedia levert alle bekende merken mediaspelers waarmee u eenvoudig films, muziek en foto's vanaf één centrale plek in huis kunt streamen naar uw TV of computer. Bekende producten zoals de Popcorn Hour, WD TV Live en DViCo TViX zitten standaard in het assortiment. Ook op gebied van audiostreaming zijn de beste producten beschikbaar zoals de Logitech Squeezebox producten en de Philips Streamium systemen.

Naast mediaspelers levert NASmedia een groot aantal NAS oplossingen. NAS staat voor network attached storage en biedt thuisgebruikers en bedrijven de mogelijkheid om één centrale plek te gebruiken voor opslag van data welke via het netwerk te benaderen is voor alle aangesloten apparaten in het netwerk. Een NAS oplossing is hiermee ideaal voor bedrijven die veel ruimte nodig hebben om gegevens op te slaan en toegankelijk te houden voor alle medewerkers. In het NAS segment voeren wij uitsluitend de beste merken zoals QNAP, Netgear ReadyNAS, Synology, Iomega en Linksys by Cisco.

Tevens biedt NASmedia verschillende installatie en configuratie mogelijkheden zodat wij een compleet werkbare oplossing voor uw bedrijf kunnen afleveren. Uiteraard kunt u bij NASmedia ook terecht voor accessoires zoals interne harde schijven, USB schijven en de juiste bekabeling. Dankzij het uitgebalanceerde assortiment van producten en services is NASmedia hiermee de totaal leverancier op NAS en mediaspeler gebied.
15-10-2009

NEXEDGE

Portofoonwinkel informeert u graag in simpele bewoordingen over het nieuwe Kenwood NEXEDGE portofoon systeem.

De belangrijkste onderdelen die aan bod komen :

Wat is Kenwood NEXEDGE
Wat zijn de voor- en nadelen van dit systeem? 
Wat kunt u met NEXEDGE portofoons?
De toekomst van NEXEDGE

Wat is Kenwood NEXEDGE?

NEXEDGE is de benaming voor het nieuwe digitale portofoonsysteem van Kenwood. Tot voor kort waren alle portofoons / walkietalkies analoog. De digitale NEXEDGE portofoons werken volledig digitaal en bieden een aantal voordelen ten opzichte van de huidige analoge portofoons. Digitale portofoons bieden veel mogelijkheden, maar hoeven niet per definitie ingewikkeld te zijn. Ook voor eenvoudige doeleinden zoals Bedrijfshulpverlening zijn digitale portofoons prima inzetbaar. De digitale techniek biedt vooral veel mogelijkheden om een portofoon naar wensen van eindgebruikers in te stellen.

Wat zijn de voor- en nadelen van NEXEDGE?

De digitale techniek van NEXEDGE zorgt voor een geluidskwaliteit die aanzienlijk beter is dan die van de analoge portofoons. Gevolg is dat portofoonberichten duidelijker binnenkomen en de communicatie sneller kan verlopen. De privacy / beveiliging van uw portofoonverkeer neemt enorm toe als er digitale portofoons worden gebruikt.

Digitale portofoons doen namelijk het volgende : Uw spraak wordt door de microfoon van de portofoon opgevangen en vervolgens omgezet in een digitaal signaal (0en en 1en). Vervolgens wordt deze data verzonden en door een of meerdere andere NEXEDGE portofoons opgevangen. De digitale codes worden weer omgezet in spraak en vervolgens weergegeven over de speaker van de portofoon(s). Analoge portofoons / scanners kunnen deze databerichten niet opvangen, waardoor de kans op afluisteren / ongewenst medegebruik enorm afneemt.

Een analoge portofoon zendt uit op het kanaal zoals dat bij het instellen is meegegeven. Bij digitale NEXEDGE portofoons kan het gekozen kanaal voor uitzenden flexibel zijn. Het is met name bij grote groepen portofoons bijzonder interessant dat de digitale portofoons flexibel kunnen uitzenden. Hierdoor kan er in een relatief klein frequentiegebied meer portofoon communicatie plaatsvinden.

De NEXEDGE portofoons controleren continu of er bereik is met de andere portofoons. Als u buiten bereik komt, is dit direct zichtbaar in het display van de portofoon. Bij analoge portofoons "sterft" het signaal langzaam weg en is er geen controle of de portofoon nog binnen bereik is.

Wat kunt u met NEXEDGE portofoons?

Met NEXEDGE portofoons van Kenwood wordt het mogelijk om significant grotere afstanden te overbruggen ten opzichte van analoge portofoons. Bovendien kunt u iedere portofoon een eigen identiteit geven en wordt het mogelijk om met meerdere gebruikers in een groep contact te houden, zonder dat het spraakverkeer onoverzichtelijk wordt. Kenwood NEXEDGE is de toekomst, zonder dat het gebruik van portofoons ingewikkelder wordt.

De toekomst van NEXEDGE

In de nabije toekomst biedt de NEXEDGE technologie mogelijkheden om, naast spraak, ook andere informatie mee te zenden naar portofoons. Hierbij kunt u denken aan GPS coördinaten, statusberichten (lijkend op SMS), foto's en ander digitaal materiaal. Met name in de zakelijke sfeer kan de NEXEDGE technologie een nuttige aanvulling / vervanging zijn voor de analoge portofoons.

Wist u dat..

- NEXEDGE portofoons zo kunnen worden ingesteld dat ze communiceren met analoge portofoons?
- Iedere NEXEDGE portofoon een eigen identiteit / naam (ID) heeft?
- Het bereik van NEXEDGE portofoons verbluffend groot is?
- NEXEDGE portofoons continu controleren of ze binnen bereik zijn?
- De geluidskwaliteit van NEXEDGE portofoons ongeëvenaard is?

KLIK HIER OM NAAR DE KENWOOD NEXEDGE PRODUCTEN TE GAAN
18-08-2009

Luvion Nominatie

Luvion babyproducts genomineerd voor prestigieuze innovation award


Nederlands bedrijf krijgt erkenning voor recent gelanceerde babyfoon

DELFT, 20090813 -- Het Nederlandse babymerk Luvion is genomineerd voor de `Kind & Jugend Innovation Award' in de categorie `baby care' met de recent gelanceerde Luvion Platinum Beeldbabyfoon. De prestigieuze Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt op de Kind & Jugend vakbeurs in Keulen, dé jaarlijkse internationale vakbeurs in de baby-en kinderindustrie.

Wat een Oscar is in de filmindustrie, een Olympische medaille in de sportwereld; dat is de Innovation Award van de Kind & Jugend in de innovatieve babyindustrie. De 'Kind & Jugend Innovation award' is 's werelds meest prestigieuze award voor babyproducten en wordt verkozen door de vakjury, die bestaat uit vertegenwoordigers van internationale handelmagazines, handelsvertegenwoordigers en gezondheid- en veiligheidsdeskundigen waaronder TUV Rheinland. De definitieve bekendmaking zal plaatsvinden op de openingsdag van de Kind & Jugend Fair, 17 September 2009.

Criteria voor het aanwijzen van de genomineerden in een van de vijf categorieën zijn: het innovatieve karakter, veiligheid, gebruikersvriendelijkheid, design en kwaliteit van het product.

Luvion Premium Babyproducts, gevestigd te Delft, is onderdeel van Egerium BV. Luvion legt de focus op trendy babyproducten met een bijzonder design en een hoge kwaliteit. Luvion is gestart in 2005 en maakt de afgelopen jaren een explosieve groei door. Luvion premium babyproducten worden momenteel in meer dan 10 landen verkocht waaronder de UK, Duitsland, Turkije, Polen en Singapore.

"Wij zijn natuurlijk enorm trots op deze erkenning van de vakjury", aldus commercieel directeur Michiel Pannekoek, "we wisten door de stijgende vraag en goede recensies gedurende de afgelopen maanden natuurlijk al dat de eindgebruiker enorm tevreden is met deze beeldbabyfoon. Dat zo'n internationale vakgroep, waaronder kwaliteit- en veiligheidsdeskundigen, de Luvion Platinum nu ook heeft genomineerd voor deze award is natuurlijk heel mooi. We zien dit als een resultaat van het harde werk maar ook zeker als stimulans voor het doorzetten van de ontwikkeling van nieuwe producten."

Luvion Platinum
Deze hagelwitte babyfoon met LCD kleurenmonitor heeft het uiterlijk van een Ipod, is stijlvol en klein en heeft een uitstekende geluids -en beeldkwaliteit. De innovatieve digitale Wi-Fi technologie zorgt voor een storingsvrij bereik tot maar liefst 200 meter in open veld. De babyfoon is bovendien gemakkelijk aan TV te koppelen.

Kijken in het donker
De nieuw ontworpen camera met nachtzicht maakt het voor ouders mogelijk hun baby te zien wanneer hij/zij in een donkere kamer slaapt. Ook kunnen er verschillende camera's op de Luvion Platinum aangesloten worden, zodat meerdere baby's en/of kinderen dag en nacht tegelijk geobserveerd en beluisterd kunnen worden.

Bron : Luvion Premium Babyproducts "Nieuwsbank"

------------------
Noot :

De Luvion Platinum Digitale Beeld Babyfoon is momenteel uit voorraad leverbaar!
16-07-2009

Megafoon kiezen, Megafoon kopen

Een Megafoon is niets meer dan een versterker en bijpassende luidspreker die samengegoten zijn tot één handzaam en robuust mobiel apparaat. De Megafoon werkt separaat van netwerken of netvoeding en kan dus op iedere locatie snel worden ingezet. Afhankelijk van de wensen van de gebruiker zijn er verschillende modellen megafoons beschikbaar. Bijkomende opties voor de betere megafoons zijn de handmicrofoon met krulsnoer, schouderriemen, sirene, fluit en/of misthoorn.

 

Hoe kiest u de juiste megafoon voor uw bedrijf / gebruiksdoeleinden?


uitgangsvermogen
Het uitgangsvermogen (Wattage) van de megafoon is mede bepalend voor het bereik dat u met de megafoon zult hebben. Wilt u over grote(re) afstanden gaan communiceren en/of gaat u de megafoon in een drukke omgeving met veel mensen gebruiken? Dan is het aan te raden om een megafoon te kiezen met een minimaal uitgangsvermogen van 25 watt. Een hoger wattage zorgt bovendien voor een verbetering in de geluidskwaliteit en verstaanbaarheid.

bediening
Megafoons kunt u bedienen / dragen middels een pistoolgreep. Dit zijn de meest compacte / licht megafoons. De grotere megafoons werken met een schouderriem en zijn meestal uitgerust met een aparte microfoon aan een krulsnoer. U kunt de megafoon dan bijvoorbeeld aan uw schouder dragen of op een voertuig plaatsen. De zware megafoons kunnen bovendien op een mast of aan een muur / pand worden bevestigd en zijn met een draadloze of bedrade microfoon te bedienen. Middels een sirene of fluittoon kunt u extra aandacht trekken bij belangrijke boodschappen.

voeding
Alle megafoons worden standaard door batterijen gevoed. U kunt gewone wegwerpbatterijen of oplaadbare batterijen gebruiken. Let u wel op dat u het juiste type batterijen kiest voor uw megafoon. Optioneel zijn de betere megafoons te voeden via een 12volt autolader en/of netstroom. U kunt de batterijen van een megafoon niet opladen via een autolader of netvoeding!

meestgekozen modellen megafoons

De DAP Audio megafoons zijn de instapmodellen en zijn vriendelijk geprijsd.

De Monacor megafoons zijn prima middenklasse megafoons en worden ook door evenementenorganisaties en beveiligingsbedrijven veelvuldig gebruikt.

 

De TOA megafoons zijn de betere megafoons en zijn er in alle prijsklassen.
TOA megafoons bieden een uitzonderlijk goede geluidskwaliteit en zijn voor BHV doeleinden prima inzetbaar.

 

Klik hier om naar de TOA megafoons te gaan


Klik hier om naar de Monacor megafoons te gaan


Klik hier om naar de DAP Audio megafoons te gaan

03-07-2009

Portofoonwinkel introduceert de Kenwood TK-3301

3301

Nadat de Kenwood TK-2202 en de 3202 eerder zijn vervangen door de nieuwe Kenwood TK-2302 en TK-3302 portofoons is nu de licentievrije Kenwood TK-3201 in een nieuw jasje gestoken. De Kenwood TK-3301 heeft alle goede eigenschappen van zijn voorganger en is er zelfs iets lichter op geworden. Het meedragen van de Protalk portofoon zal in het vervolg dus nog comfortabeler zijn!Uiteraard voldoet ook dit Kenwood model wederom aan diverse militaire standaarden op het gebied van robuustheid, gebruiksomstandigheden en spatwaterdichtheid. De TK3301 blijft dus dé licentievrije portofoon bij uitstek voor:

 • BHV
 • Horeca
 • Bouw
 • Beveiliging

De Kenwood TK-3301 is probleemloos te combineren met de TK-3101 en TK-3201 portofoons. Tevens maakt de TK-3301 gebruik van dezelfde accu, laders en accessoires van zijn voorganger. U kunt uw huidige portofoons dus zonder problemen uitbreiden met de Kenwood Protalk TK-3301 licentievrije portofoon!

Meer informatie? klik hier om naar de Kenwood TK-3301 te gaan.
10-06-2009

Oregon Scientific Weerstations

Oregon Scientific Weerstation

Naast de Balance weerstations levert Portofoonwinkel nu ook weerstations van Oregon Scientific. Of u nu op zoek bent naar een simpel maar stijlvol weerstation of een variant waar u een meerdaagse weervoorspelling op af kunt lezen, Oregon Scientific heeft hiervoor de oplossing.

Tevens worden alle Oregon Scientific weerstations nu tijdelijk gratis verzonden!

De nieuwe modellen zijn:

Oregon Scientific Kristal Weerstation BA900 
Oregon Scientific Slim Weerstation BAR800W
Oregon Scientific Weersvoorspeller i600
Oregon Scientific Clima Control Weerstation RMR500
   

Bekijk nu de verschillende Oregon Scientific weertoestellen hier!

 
03-06-2009

Vanaf nu ook afhalen mogelijk bij Portofoonwinkel

Als u een bestelling heeft geplaatst dan wilt u uw pakket natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Netwerkshop zorgt ervoor dat betaalde bestellingen dezelfde dag nog met de TNT pakketdienst meegaan. Dit betekent dat u uw bestelling de volgende dag al in ontvangst kunt nemen!

Vanaf vandaag is het bovendien mogelijk om bij ons bestellingen af te halen. U bent dan dus dezelfde dag nog in het bezit van uw bestelde producten! Neemt u van tevoren even telefonisch contact met ons op en wij regelen het voor u.

U kunt uw bestelling op ons vestigingsadres in De Meern afhalen tussen 9.30 - 16.30 en direct met PIN betalen.
19-05-2009

Nieuw: Luvion Platinum beeld babyfoon

Luvion Platinum

 

Vanaf vandaag uit voorraad leverbaar; De Luvion Platinum Beeld Babyfoon. De opvolger van de oude Luvion beeld babyfoon is op een aantal vlakken verbeterd.
Zo is de beeld- en geluidsweergave beter door een vernieuwde camera. Deze camera toont High Definition beelden op het 2,4 inch beeldscherm van de ouderunit. Ook is de nieuwe Luvion vele malen minderstorings gevoelig dan het vorige model. De Platinum selecteert automatisch het beste kanaal zodat u altijd over de beste beelden en geluiden beschikt van uw kind. Storingen door bijvoorbeeld draadloos internet behoren met de Luvion Platinum tot het verleden.

Wilt u meer informatie over de Luvion Platinum beeld babyfoon of wilt u de babyfoon bestellen? Klik hier om naar de Luvion Platinum beeld babyfoon te gaan!
06-05-2009

American Express nieuwe betaalmethodeNu ook American Express als betaalmethode beschikbaar op alle webwinkels van NetwerkShop.
Naast VISA en MasterCard kunt u nu dus ook met AMEX bij ons betalen.

Of u nu kiest voor het gemak van Ideal of een creditcard; vandaag besteld is morgen in huis!.16-04-2009

Hyt TC-320 compacte portofoon

Hyt komt met een nieuwe semi-professionele PMR446 portofoon op de markt. De HYT TC320 is revolutionair vanwege zijn zeer compacte formaat. De portofoon is bovendien zeer licht en kan dus eenvoudig in een broek of jaszak worden meegedragen. Op kleine tot middelgrote afstanden presteert de TC-320 uitstekend.

De hyt TC-320 is een uitkomst voor detailhandelaren, kledingzaken, de horeca en kleine tot middelgrote beurzen / congressen. De Lithium Ion accu staat garant voor een lange werktijd en optioneel is de Hyt TC-320 uit te rusten met een oortje of headset. Het pakket van de TC-320 bestaat standaard uit 1 portofoon met acccu, lader met houder, riemclip en uitgebreide handleiding.

                       De compacte HYT TC-320 vergunningsvrije portofoon

De exacte afmetingen van de TC-320 (exclusief antenne):

100mm×48mm×27mm
Gewicht : slechts 135 gram(!)
Lengte inclusief antenne +/- 140 mm

De Hyt TC-320 portofoon beschikt verder over alle veelgebruikte functies zoals SCAN, CTCSS codes en 16 PMR446 kanalen. De HYT is eenvoudig af te stemmen op andere PMR portofoons. En last but not least, de Hyt TC-320 kenmerkt zich door een scherpe prijsstelling..

Klik hier om naar de Hyt TC-320 portofoon toe te gaan
07-04-2009

Nieuwe game webshop DShome online

Vandaag opent DShome, specialist op het gebied van de Nintendo DS, haar virtuele deuren. DShome richt zich op de verkoop van Nintendo DS spelcomputers en de bijbehorende soft- en hardware.

Via DShome kunt u de Nintendo DS Lite of Nintendo DSi console aanschaffen. Daarnaast bied ons assortiment accessoires zoals beschermhoesjes, headsets, stylus packs en strategy guides. Verder zal er een ruim aanbod zijn aan diverse games die op de DS gespeeld kunnen worden zoals Big Brain Academy, Grand Theft Auto Chinatown Wars en Guitar Hero On Tour.

DShome is inmiddels alweer de 14e webwinkel van Netwerkshop. In navolging van Xboxhome, Wiihome en PS3home is DShome de 4e webshop welke zich richt op games. Bij Netwerkshop staat kennis en service centraal. Op deze wijze maken wij webwinkelen aantrekkelijker en toegankelijker voor de consument. Bij elke webshop werkt een team van specialisten die u van gedegen advies kunnen voorzien. U kunt ons elke werkdag van 9.00 tot 21.00 bereiken via de chat, telefoon en e-mail.

DShome.nl biedt:

  - Kennis van producten
  - Telefonisch goed bereikbaar
  - Snelle e-mail response
  - Chat support

  - Tot 21.00 verzenden
  - Eigen service afdeling
  - Eigen voorraad
  - Groot assortiment

Klik HIER om naar DShome te gaan, wij wensen u veel winkelplezier.
27-03-2009

Proefplaatsing met Peltor LiteCom

Proefplaatsing LiteCom

Vanaf heden is het mogelijk om de Peltor LiteCom Basic headset vrijblijvend te proberen voor een vijftal werkdagen.

De Peltor Litecom headset wordt als complete testset geleverd inclusief Kenwood TK-3201 portofoon waardoor u de voordelen van het communiceren met de Litecom zelf kunt ervaren.

De Peltor LiteCom is een serie gehoorbeschermers met ingebouwde portofoon. Om deze reden is de LiteCom uitermate geschikt voor gebruik in de industie of bouw.

Voor meer informatie en het aanvragen van een proefplaatsing kunt u hier terecht.

 

 
19-03-2009

Portofoonwinkel Update: Balance Weerstations en Peltor LiteCom Pro

Weerstation

Snakt u ook naar zonneschijn, hoge temperaturen en een strak blauwe lucht? Hou nu zelf de actuele weersomstandigheden en weersverwachtingen bij met de Balance Meteo weerstations. Deze accurate en stijlvolle weerstations houden u onder andere op de hoogte van de luchtdruk, binnen- en buiten temperaturen, windrichting en -kracht en de hoeveelheid neerslag.

De weerstations worden geleverd met sensoren waardoor u een actueel beeld krijgt van de weersituatie. Er zijn ook pakketten leverbaar met meerdere sensoren. Er is zelfs een wifi-weerstation verkrijgbaar waarbij de informatie middels automatische updates wordt verkregen, vanaf het internet.

Klik hier om naar de sectie weerstations te gaan.

Tegelijkertijd heeft Peltor een nieuwe headset aangekondigd, de Peltor LiteCom Pro. Zoals de reeds bestaande LiteCom modellen is de Pro variant voorzien van een zender en ontvanger waardoor u kunt communiceren met portofoons, zonder dat u een losse portofoon nodig heeft. Waar de vorige Litecom headsets op de openbare, licentievrije frequenties functioneerden, werkt de LiteCom Pro op vergunningsplichtige UHF frequenties. Hierdoor is de LiteCom Pro dé oplossing als u reeds met licentieplichtige portofoons werkt. De Litecom Pro is tevens leverbaar in een ATEX variant, voor gebruik in explosie gevaarlijke omgevingen.

De LiteCom Pro wordt half 2009 verwacht.
12-03-2009

Peltor Lite-Com

Met de Peltor Lite-Com gehoorbeschermer wordt communiceren heel eenvoudig!

Peltor is een van de grote merken op het gebied van professionele gehoorbescherming. Peltor ontwikkelt passieve en actieve gehoorbeschermers.
Ook biedt het merk uitstekende gehoorbeschermers met communicatie functie aan.

De Peltor Lite-Com basic gaat nog een stap verder. Met deze headset beschikt u over een gehoorbeschermer met portofoonsysteem in één!
De Lite-Com Basic is volledig draadloos en biedt mogelijkheden voor communicatie met Push to Talk knop of zelfs handsfree middels de VOX functie. De microfoon wordt dan geactiveerd door stemgeluid.

De Lite-Com Basic werkt op de standaard PMR446 frequenties en is dus probleemloos te combineren met PMR446 portofoons van alle bekende merken. Met name voor de bouwsector en industrie zijn de Peltor Lite-Com headsets een uitkomst. Kraanmachinisten kunnen handsfree communiceren met collega's op de grond en bovendien is het gehoor optimaal beschermd.

Er kan met meerdere Lite-Com headsets onderling worden gecommuniceerd, een combinatie van portofoons en Lite Com headsets is ook mogelijk. Het draadloze bereik van de Peltor gehoorbeschermer varieert tussen een paar honderd meter en maximaal 1 - 1,5 kilometer. Een en ander is sterk afhankelijk van de omgeving waarin de headset wordt gebruikt. Middels 3 knoppen kunt u de headset naar wens instellen.

Portofoonwinkel.nl geeft u graag advies en levert een pakket afgestemd op uw wensen.
Bel vandaag nog met 030-6691227 en vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Klik hier om een offerte aan te vragen
03-03-2009

Nieuwe telefoonspecialist op internet: Dectwinkel

Online telefoonspecialist

Dectwinkel is een nieuwe webwinkel gespecialiseerd in telefoontoestellen. Telefoons van gerenommeerde merken als Siemens, Panasonic en Philips zijn terug te vinden in het uitgebreide assortiment. Als online winkel rekent Dectwinkel scherpe prijzen. Daarnaast is Dectwinkel leverancier van afgeleide producten, als dect babyfoons.

Dectwinkel richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt en klein zakelijk gebruik.

Focus op advies, eenvoud en excellente service

Dectwinkel wil zich opwerpen als een specialist waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies.

Er is ontzettend veel keuze in telefoontoestellen. Dectwinkel wil helderheid scheppen in het woud van modellen door het bieden van uitgebreide, maar relevante productinformatie. Dectwinkel wil hiermee de keuze van een dect telefoon vergemakkelijken.

Naast een ruim assortiment van topmerken als Siemens, Panasonic en Philips, zijn een excellente service en snelle levertijden een primair uitgangspunt in de werkwijze van Dectwinkel.

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Quick ship producten. Met deze speciale service kunnen we bepaalde telefoontoestellen binnen één werkdag verzenden.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact op met Dectwinkel 030 - 669 14 05 of stuur een e-mail naar info@dectwinkel.nl

Netwerkshop opent tweede nieuwe webwinkel in 2009

Dectwinkel is de tweede webwinkel van Netwerkshop die in 2009 haar deuren opent. Nadat eerder Actionfigurehome.nl in februari het licht zag, wordt er nu een specialistische telefoonwinkel geopend. Dectwinkel is inmiddels de dertiende webwinkel van het bedrijf Netwerkshop B.V.

In de unieke formule van Netwerkshop komen de elementen kennis en service steeds weer terug. Wij zijn ervan overtuigd dat we webwinkelen op deze wijze aantrekkelijker en toegankelijker maken voor de consument. De combinatie van specialistische kennis, advies op maat en een consequente, excellente service is wat ons vanaf dag één een voorsprong geeft op andere webwinkels.
17-02-2009

Nieuw! Peltor Optime Gehoorbeschermers

Optime I

Naast Peltor headsets voor gebruik op portofoons en de Litecom serie met ingebouwde portofoon is vanaf nu ook de Peltor Optime serie verkrijgbaar bij Portofoonwinkel.

De Optime serie bestaat uit een aantal hoogwaardige gehoorbeschermers. Deze Peltor headsets beschermen uw gehoor op een comfortabele manier. Door de ruime oorkappen is het zelfs mogelijk om andere apparatuur zoals portofoonoortjes in combinatie met de Optime headset te gebruiken.

Zoekt u een gehoorbeschermer van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs?

Klik hier om naar de Peltor Optime gehoorbeschermers te gaan
13-02-2009

Brandweer kiest voor analoge portofoon

 

Diverse brandweerkorpsen verkiezen analoge portofoons boven de digitale c2000 portofoons. Een veel gehoorde klacht is dat berichten in sommige omgevingen niet aankomen wat voor levensgevaarlijke situaties kan zorgen. Het wegvallen van berichten is iets waar gebruikers van digitale portofoons last van kunnen hebben.
Waar het signaal bij analoge portofoons langzaam minder wordt als de afstand tussen portofoons afneemt, kan bij de huidige digitale apparaten de ontvangst ineens weg zijn.

Een andere klacht is de aanwezigheid van kleine bedieningsknoppen op de digitale portofoons. Deze zijn door de brandweerlieden moeilijk te bedienen doordat zij handschoenen dragen. Analoge portofoons zijn veelal makkelijker te gebruiken omdat de portofoons maar voorzien zijn van enkele knoppen. Een voorbeeld hiervan is de Motorola GP340. Deze eenvoudig te bedienen analoge portofoon kan worden uitgebreid met Savox accessoires. Savox is fabrikant van portofoon accessoires die specifiek bedoeld zijn voor gebruik door hulpdiensten.

De ontwikkeling van digitale portofoons staat op dit moment nog in de kinderschoenen. Gerenommeerde portofoonmerken als Kenwood en Motorola zullen zich de komende jaren meer gaan richten op digitale portofonie, waarbij de techniek verder verbeterd zal worden. Momenteel zijn beide merken van plan om in de nabije toekomst verbeterde, licentieplichtige digitale portofoons op de markt te brengen.

Bron
02-02-2009

Netwerkshop opent nieuwe webwinkel

Netwerkshop heeft er sinds vandaag een nieuwe webwinkel bij! ActionFigureHome.nl is een webwinkel gespecialiseerd in Action Figures. ActionFigureHome is de 12e gespecialiseerde webwinkel van Netwerkshop en handelt net als de overige 11 webwinkels van Netwerkshop volgens het motto : Kennis & Service.

Bij ActionFigureHome kunt u terecht voor action figures en bobbleheads van bekende acteurs, superhelden, cartoons, muzikanten en uiteraard film helden.

Het Kennis & Service motto bij ActionFigureHome houdt het volgende in:

- Kennis van producten
- Tot 21:00 verzenden
- Telefonisch goed bereikbaar
- Snelle e-mail response
- Chat support
- Eigen service afdeling
- Eigen voorraad
- Groot assortiment

Vanaf nu kun je dus al je favoriete action figures bestellen bij de nieuwe Action Figure specialist! En kunt u iets niet vinden of heeft u een speciaal verzoek? laat het ons dan weten en wij gaan op zoek voor u! Naast de standaard collectie zijn er ook zeer gelimiteerde en exclusieve action figures te bestellen om je collectie compleet te maken.

Klik HIER om naar ActionFigureHome.nl te gaan!
14-01-2009

BHV : XTNi vs TK3201

Motorola XTNi vs Kenwood TK3201

Facilitair managers stelden ons in 2008 regelmatig de vraag "Wat is voor ons de beste BHV portofoon?" en hadden dan vaak hun oog laten vallen op de Kenwood TK3201 of de Motorola XTNi portofoon.

  

Marktleider Motorola heeft toch in de gaten gekregen dat er een antwoord moest komen op de TK3201 van Kenwood, welke met name binnen BHV organisaties bijzonder populair is. En dat is niet voor niets. De TK-3201 kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, stevigheid en een lange levensduur. Communiceren "zonder poespas" is essentieel tijdens een calamiteit of ontruiming.

Als je de XTNi van Motorola en de TK3201 van Kenwood naast elkaar zet, is duidelijk te zien dat de merken elkaar goed in de gaten houden. Qua uiterlijk, bediening en mogelijkheden zijn de 2 portofoons elkaars evenbeeld. Toch zijn er een aantal kleine verschillen aan te wijzen die het keuzeproces kunnen vergemakkelijken.

Welke portofoon is uw ideale BHV portofoon, de XTNi of de TK3201?
Portofoonwinkel zet de belangrijkste verschillen voor u op een rij.

De Kenwood TK3201 heeft een hogere capaciteit accu dan de Motorola XTNi
De Motorola XTNi is wat kleiner en lichter dan de Kenwood TK3201
De Kenwood TK3201 is via toetsencombinaties te programmeren, terwijl bij de XTNi software en een kabel benodigd zijn
De Motorola XTNi is er ook in een display variant; de XTNiD
De TK3201 kan berichten op een hoger volume weergeven dan de XTNi
De Motorola XTNi is uitbreidbaar met enkele headsetaccessoires, die vriendelijk geprijsd zijn
De TK3201 is uitbreidbaar met vele soorten headsets, die over het algemeen wat prijziger zijn

Zoekt u een portofoon met de eigenschappen: klein & licht, een optioneel display, optioneel een oortje of headset voor een vriendelijke prijs?

Dan is de XTNi uw ideale BHV portofoon.

Zoekt u een portofoon met de eigenschappen: lange werktijd, goede verstaanbaarheid op hoog volume, topkwaliteit accessoires?

Dan is de TK-3201 uw ideale BHV portofoon.

Zoekt u een passende oplossing voor uw Bedrijfshulpverlening?
Wenst u een offerte te ontvangen voor de TK3201 of de XTNi?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen!

Vraag hier direct een offerte aan

Naar de pakketten voor Bedrijfshulpverlening (BHV)

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie