Home - Nieuws - 2008

31-12-2008

Gelukkig Nieuwjaar!

Alle medewerkers van Portofoonwinkel en Netwerkshop wensen u een gelukkig en succesvol 2009 toe!
Ook in 2009 zullen wij weer onze uiterste best doen om u te voorzien van de beste producten, scherp productadvies en hoogstaande service.

 

Gaat u nog genieten van een wintersportvakantie in de eerste maanden van 2009? Bekijk onze speciaal geselecteerde wintersportportofoons!

Klik hier om naar de wintersportmodellen te gaan.

 

 
12-11-2008

Wintersport Voordeel Weken!

wintersportLangzamerhand zal het bij de buitensporters beginnen te kriebelen; het wintersport seizoen komt er weer aan!

Portofoonwinkel heeft speciaal voor deze wintersporters een aantal portofoonsets geselecteerd die zeer geschikt zijn voor gebruik op de pistes. Elkaar kwijtraken is er niet meer bij wanneer u een portofoon gebruikt als communicatiemiddel.

De komende weken kunt u extra profiteren van onze scherpe prijzen van actiemodellen van onder andere Cobra, Motorola en Midland. Gloednieuw is de Motorola TLKR T7, een portofoonset die specifiek voor buitensporten is ontworpen. Ook de XTR 446 van Motorola is perfect geschikt voor gebruik tijdens wintersport activiteiten, aangezien deze portofoon ook spraakgestuurd te gebruiken is. Knoppen op de portofoon indrukken is dus niet nodig! Ook handig voor in de auto op weg naar de wintersport locatie!

Alle actiemodellen zijn uit voorraad leverbaar en worden direct verzonden wanneer u de bestelling plaatst voor 21:00, op werkdagen.

Klik hier om naar de wintersport sectie te gaan

Twijfelt u tussen de verschillende modellen? Mail naar info@portofoonwinkel.nl of bel naar 030-669 1227 voor advies!

 

 

 
03-11-2008

Ruime openingstijden webwinkels

Utrecht, 3 november 2008 Netwerkshop heeft de openingstijden van haar webshops verruimd tot 21.00 uur. Met de nieuwe openingstijden wil de organisatie haar service verbeteren en klanten tegemoet komen die overdag niet in de gelegenheid zijn bestellingen te plaatsen. 

Alle webwinkels van Netwerkshop zijn vanaf nu van 09.00 – 21.00 uur geopend. Klanten staan tot 21.00 uur direct in contact met medewerkers van Netwerkshop. Dit kan telefonisch maar ook per e-mail en live-chat. Bovendien worden alle geplaatste bestellingen voor 21.00 uur ook de volgende dag bij de klant afgeleverd.

Het verruimen van de openingstijden is een weloverwogen beslissing geweest. Uit de cijfers van Netwerkshop blijkt dat een aanzienlijk deel van de bezoekers zich buiten kantooruren oriënteert op een mogelijke aankoop. 

“Natuurlijk hopen we met deze beslissing extra omzet te genereren. Maar in de eerste plaats is het uitgangspunt om onze klanten nog beter van dienst te zijn en te anticiperen op de wensen die wij vanuit de markt ontvangen. Onze medewerkers staan elke werkdag klaar om alle vragen van klanten te beantwoorden. Dat dit nu ook telefonisch kan en dat geplaatste bestellingen voor 21.00 uur direct worden verzonden, vind ik een goede ontwikkeling. Daarnaast sluit dit uitstekend aan bij ons concept van kennis & service”, aldus Edo Foudraine, directeur e-commerce bij Netwerkshop.

Netwerkshop is een ervaren e-commerce organisatie. De afgelopen jaren is het aantal webshops gegroeid en wordt er hard gewerkt om het webwinkelen bij Netwerkshop zo plezierig mogelijk te maken. Het aanbod van de elf webshops loopt uiteen van netwerkapparatuur en games tot zakelijke telecomoplossingen. 

Voor meer informatie over Netwerkshop, zie: www.netwerkshop.nl
23-10-2008

Seecode Bluetooth Headsets voor portofoons

Seecode Headset

Seecode heeft als eerste een Bluetooth headset oplossing ontwikkeld voor portofoons. De Private headset bestaat uit een een Bluetooth dongle die aan de portofoon wordt gekoppeld middels de accessoire aansluiting, een draadloze PTT unit en de Bluetooth headset.

De Seecode Private Bluetooth headset is leverbaar voor verschillende merken en modellen portofoons. Zo zijn er bijvoorbeeld versies voor TK modellen van Kenwood en de XTNi en XTNiD van Motorola.

Klik hier om naar de Seecode Private Bluetooth headset te gaan voor Kenwood TK modellen.

Klik hier om naar de Seecode Private Bluetooth headset te gaan voor de Motorola XTNi en XTNiD.

In de toekomst zullen er meer Seecode Bluetooth headsets verschijnen, in verschillende uitvoeringen. Uiteraard zijn deze dan ook terug te vinden zijn bij Portofoonwinkel.

 

 

 
24-09-2008

Huur nu ook uw portofoons bij Portofoonwinkel

Banner huren

 

Portofoon huren?

Naast het aanschaffen van portofoons kunt u vanaf nu ook bij Portofoonwinkel terecht voor het huren van deze apparaten.

De Kenwood TK-3201 portofoons zijn breed inzetbaar en uitermate geschikt voor gebruik bij beveiliging of bij evenementen.
Onze huurportofoons zijn zowel los te huren als in complete pakketten met audio accessoires en extra accu's, tegen scherpe prijzen.

Portofoons huren voor tijdelijk gebruik? Neem een kijkje op onze huurpagina.

 
27-08-2008

Pre Order de Motorola TLKR T7

 TLKR T7

 

 

Binnenkort bij Portofoonwinkel: De Motorola TLKR T7.

TLKR T7


Motorola komt eind september 2008 met een nieuwe telg uit de TLKR serie. Naast de voordelige TLKR T3 en de complete TLKR T5 is de TLKR T7 een logische uitbreiding van de TLKR familie. Het meest opvallende verschil met de vorige TLKR modellen is de uitstekende antenne die voor een groter bereik moet zorgen. Ook is de TLKR T7 is voorzien van een handig draagoog waardoor de portofoon makkelijker is mee te nemen en snel te gebruiken is. De TLKR T7 kent een aantal functionaliteiten die het gebruik van deze portofoons in groepen simpel maakt.

De TLKR T7 heeft de mogelijkheid tot het oproepen van een enkel persoon in een groep, zonder dat de rest van de gebruikers dit hoort. Ook kunnen er namen toegewezen aan een bepaalde groep gebruikers. Op deze manier kunnen ontvangende partijen nog makkelijker zien van wie het bericht afkomstig is. Ook kan er als groep op een makkelijke manier overgeschakeld worden op een ander kanaal door middel van de Auto Channel functie. Dit kan handig zijn als er op een kanaal veel storing aanwezig is.

Andere functionaliteiten van de Motorola TLKR T7 zijn een trilsignaal, een batterij indicator en een toetsbeveiliging. De TLKR T7 wordt geleverd in een set van 2 portofoons, 2 accupacks, 2 riemclips en een dubbele lader.

De Motorola TLKR T7 is vanaf nu te pre-orderen bij Portofoonwinkel voor €113,05 incl. btw. De TLKR T7 is vanaf eind september leverbaar.

Klik hier om naar de Motorola TLKR T7 te gaan.

Houd Portofoonwinkel.nl in de gaten voor de meer informatie omtrent de Motorola TLKR T7! 
31-07-2008

NIEUW: De Portofoonwinkel Koffer

Custom-Made Koffer

Naast de portofoons en de verschillende accessoires biedt Portofoonwinkel vanaf nu ook de optimale manier om uw professionele portofoons en accessoires te bewaren én makkelijk mee te nemen.

De stevige, op maat gemaakte koffer van hard plastic is speciaal ontworpen voor gebruik in professionele omgevingen. Verschillende modellen portofoons van Kenwood en Motorola kunt u in deze koffer probleemloos kwijt. Dit door het speciaal aangepaste binnenwerk waarin de portofoons (eventueel met tas), accu's, laders, adapters en (audio) accessoires naadloos passen.


De koffer voor bijvoorbeeld de Kenwood TK-3201 en Motorola XTNi is uit voorraad leverbaar.

Klik hier om naar de Custom-Made koffer te gaan


De koffer is niet alleen los verkrijgbaar: de koffer is ook beschikbaar in een voordeling combinatiepakket. Deze pakketten bevatten naast de koffer een zestal professionele Kenwood of Motorola Portofoons inclusief accu's, laders en riemclips en hardlederen draagtassen van de Buffel. Met dit professional pakket kunt u direct aan de slag en heeft u de communicatie oplossing voor uw BHV, beveiliging of evenementen in één voordelig pakket binnen handbereik.

Deze pakketten zijn, net als de losse koffer uit voorraad leverbaar.

Klik hier om naar het Kenwood TK-3201 Professional pakket te gaan

Klik hier om naar het Motorola XTNi Professional pakket te gaan


Voor meer informatie: Mail naar info@portofoonwinkel of bel naar 030-669 1227.

 
31-07-2008

Brandweer blijft trouw aan portofoon

Brandweer blijft trouw aan portofoon

Door RAYMOND BOERE
UTRECHT - Brandweerkorpsen in de provincie Utrecht blijven trouw aan hun analoge portofoon. De apparaten blijken voor het aansturen van brandweermensen op locatie superieur aan de digitale opvolger en dus zijn er 750 nieuwe exemplaren besteld.

afbeelding vergroten
FOTO ANP


De digitale portofoons van het nieuwe communicatienetwerk C2000 doen het binnen niet altijd en de bediening is lastig voor brandweerlieden als ze hun handschoenen dragen. Tijdens bluswerk is onderling contact belangrijk en daarom houden de brandweerlieden vast aan de vertrouwde analoge apparatuur. Het gevolg is dat ze alleen via hun bevelvoerder contact kunnen hebben met de digitaal werkende meldkamer. De leiding zit buiten de brandhaard en werkt met portofoons van beide systemen.

De brandweerkorpsen in de provincie werken al drie jaar zo. Tot problemen bij de hulpverlening heeft dat volgens woordvoerder Gustafsson niet geleid. De analoge portofoons zijn nu echter versleten en moeten worden vervangen. Met de order van 750 portofoons is ongeveer een miljoen euro gemoeid.

Dat het analoge tijdperk eindig is, beseffen de korpsen, maar ze hopen er nog zeker een jaar of vijf mee te kunnen werken. ,,We gaan er vanuit dat er tegen die tijd nieuwe apparaten op de markt zijn, waardoor brandweermensen ook zonder storingen inpandig kunnen werken.’’

Overigens hebben niet alleen brandweermensen problemen met inpandige dekking. Na de steekpartij bij de sociale dienst in Zeist anderhalf jaar terug konden agenten binnen geen contact krijgen met de meldkamer. Volgens de politie zijn dat uitzonderlijke situaties. Op cruciale plekken zoals stadion Galgenwaard en winkelcentrum Hoog Catharijne zijn extra zenders geplaatst om ook binnen storingvrij te kunnen communiceren.

Bron : www.ad.nl

Portofoonwinkel biedt passende pakketten aan voor brandweer en hulpdiensten :
29-07-2008

TOA ER-2230W Megafoon in de test


Van de Nederlandse Importeur kregen wij een TOA ER-2230W Megafoon met fluit functie toegezonden voor onze test. Portofoonwinkel test regelmatig producten uit haar assortiment, zodat goed advies kan worden gegeven aan klanten en productkwaliteit gewaarborgd blijft.

De eerste transistor Megafoon ter wereld werd door het japanse TOA ontworpen. Ook vandaag de dag is TOA toonaangevend op het gebied van professionele megafoons. In het assortiment zijn Megafoons met en zonder fluit, met en zonder sirene en zelfs waterdichte megafoons terug te vinden.

De TOA ER-2230W Megafoon is een megafoon uit de zwaardere klasse. Met een vermogen van maarliefst 45 watt is het apparaat geschikt voor de grotere evenementen en het toespreken van grote groepen mensen. Dankzij de handzame microfoon is het toestel eenvoudig te bedienen. Op de megafoon zelf zitten diverse functies om het geluid af te stemmen op de omgeving. Het was voor ons vrijwel onmogelijk om de megafoon inpandig te testen. De TOA ER2230W begon vrijwel direct rond te zingen. Tevens moet de handmicrofoon op voldoende afstand van de megafoon zelf worden gehouden om rondzingen te voorkomen. Het vermogen is enorm, evenals het bereik. Ook op grotere afstand van enkele honderden meters zijn we nog duidelijk verstaanbaar. De fluittoon is een niet te negeren geluid. Een handige functie om aandacht te trekken bij een grotere menigte! De Megafoon heeft een beperkt gewicht en is dankzij de schouderriem nog gemakkelijk te vervoeren. Het is echter een dusdanig fors apparaat dat je hem niet voortdurend mee zou dragen. TOA is dezelfde mening toegedaan want optioneel is er een standaard leverbaar waar de Megafoon op kan worden gemonteerd. Uiteraard is de Megafoon ook te installeren in masten, aan muren of op voertuigen. De Megafoons worden exclusief batterijen geleverd, maar het betreft hier standaard cell batterijen die bij de gemiddelde electronicazaak direct verkrijgbaar zijn. In de ER2230W gaan maarliefst 10 D-cell batterijen. Overigens is het ook mogelijk om de Megafoon op een externe 12 volt voeding aan te sluiten. Hierbij kan worden gedacht aan de sigarettenaansteker in de auto.

Kort samengevat zijn wij zeer positief over de TOA Megafoons. Ze bieden een goede geluidskwaliteit, voelen degelijk aan en er is voor iedere situatie een passende uitvoering leverbaar. Wel dient de gebruiker er rekening mee te houden dat de Megafoon snel kan gaan rondzingen in kleine ruimtes en wanneer de microfoon te dicht bij de megafoon zelf wordt gehouden.

Sterke punten TOA ER2230W :
* Goede geluidskwaliteit en prestaties
* Eenvoudig te bedienen
* 12 volt aansluiting aanwezig
* Monteerbaar aan gebouwen en objecten
* Draagriem meegeleverd

Minpunten TOA ER-2230-W :
* Megafoon kan snel gaan rondzingen
* Batterijklepje sluit niet optimaal
* Gewicht vrij fors

Klik hier om naar de TOA ER-2230W professionele megafoon te gaan

Klik hier voor alle beschikbare TOA Megafoons

Heeft u meerdere megafoons nodig? Klik dan hier om een offerte aan te vragen!
11-07-2008

Tasendas.nl Online

Tasendas.nl is dé specialist op gebied van laptoptassen. TasenDas verkoopt verschillende soorten laptoptassen, digicam tasjes, mp3 tasjes en gsm tasjes.

Bent u op zoek naar een goede notebooktas? Dan bent u bij Tasendas aan het juiste adres!

Tasendas is onderdeel van Netwerkshop BV. Netwerkshop is sinds 2001 actief op internet met verschillende online winkels. Tasendas is dus een betrouwbaar adres voor uw online bestellingen. Tevens heeft Tasendas een klantenservice welke op werkdagen tegen lokaal tarief telefonisch per e-mail en online chat te bereiken is.


Tasendas verkoopt de bekende merken zoals Golla, Samsonite, Abbrazzio en Belkin!

De speerpunten van Tasendas zijn :

- Kennis & service.
- Snelle levering.
- Deskundig advies
- Snelle reacties op e-mail.
- 40 uur per week telefonisch bereikbaar.
- Betrouwbare en verzekerde verzending via TNT post.
26-06-2008

Actie: Het Portofoonwinkel BHV vest

BHV Vest

BHV vest

 

Portofoonwinkel biedt u vanaf nu nog een extra reden om gebruik te gaan maken van professionele Kenwood portofoons! Bij elke bestelde Kenwood TK-3201, TK-3202 of TK-2202 ontvangt u het Portofoonwinkel BHV vest, geheel gratis!


Uw BHV medewerkers vallen extra op door dit "one size fits all" vest. Met de felgele reflecterende kleur en bijpassende striping bent u optimaal zichtbaar tijdens een oefening of een calamiteit. Het vest wordt geleverd in een handig en compact etui om het vest in te bewaren.


Kortom, blijf bereikbaar én zichtbaar en profiteer nu van de Kenwood BHV vest actie. Alleen bij Portofoonwinkel!

 

Klik hier om naar de Kenwood TK-3201 professionele portofoon te gaan

Klik hier om naar de Kenwood TK-3202 professionele portofoon te gaan

Klik hier om naar de Kenwood TK-2202 professionele portofoon te gaan

Het Portofoonwinkel BHV vest is ook los te bestellen!

Klik hier om naar het Portofoonwinkel BHV vest te gaan

 

 

 

 
24-06-2008

Midland G7 portofoon


Midland portofoons; een welkome aanvulling ?

Midland, een voor portofoon fanaten bekend merk, maakt al jaren zendapparatuur. Met name in Amerika is het merk Midland zeer bekend en veel gebruikers werken daar met Midland portofoons en walkie-talkies.

Een significant verschil tussen Amerika en Europa is de wetgeving op het gebied van zendapparatuur. Binnen Europa zijn alle (licentievrije) portofoons gelimiteerd op 0,5 Watt zendvermogen. Dit zendvermogen volstaat in Europa in de meeste gevallen prima. Als iemand op een hoger zendvermogen wil werken om grotere afstanden te overbruggen, dan zijn er licentieportofoons nodig. Afhankelijk van de afgegeven vergunning werken die op zendvermogens van 1 watt tot maximaal 4 / 5 watt.

In Amerika en landen buiten Europa is de regelgeving betreffende zendapparatuur in de meeste gevallen veel soepeler. Dit heeft te maken met de te overbruggen afstanden die daar veel groter zijn. Daarnaast is het aantal portofoon gebruikers op een vierkante kilometer vele malen kleiner dan in Nederland.

Op diverse plaatsen op internet wordt apparatuur aangeboden die op hogere zendvermogens werkt, en dus eigenlijk bedoeld is voor gebruik buiten Europa. Binnen Europa kun je met dit soort apparatuur flink in de problemen komen.

Uiteraard zijn er ook Midland portofoons die wel geschikt zijn voor de Europse markt. wel. Een voorbeeld hiervan is de Midland G7 portofoonset, welke wij onlangs op test ontvingen. De G7 is een relatief eenvoudige portofoonset, maar we zijn positief verrast door het gebruiksgemak en de geluidskwaliteit. De Midland G7 is van hard kunststof gefabriceerd en kan dus tegen een stootje. Een minpunt is de harde antenne die niet buigzaam is, zodat deze misschien zou kunnen afbreken bij een ongelukkige val.De portofoon is eenvoudig te bedienen en op het duidelijke display zijn de gebruikte instellingen afleesbaar. De microfoon van de portofoon is behoorlijk gevoelig, hierdoor kan het voorkomen dat er te hard in de portofoon wordt gesproken. Dat komt de verstaanbaarheid aan de andere kant niet ten goede. Het is dus aan te raden om de portofoon iets verder van de mond af te houden bij het communiceren. De SCAN functie biedt de mogelijkheid om communicatie-verkeer te registreren op de PMR 446 en LPD kanalen. Het volume wordt met de draaiknop bovenop de portofoon afgesteld.

Al met al is de Midland G7 een interessant apparaat, maar is de prijs wel helemaal te verantwoorden? De G7 wordt standaard met accu's en een lader geleverd, maar headsets ontbreken. Daar komen de gevoelige microfoon en de wat "goedkope" uitstraling bij. Voor een relatief kleine meerprijs kan worden gekozen voor de uitstekende Motorola XTR 446 portofoonset, inclusief headsets...

Over het geheel gezien zijn wij best te spreken over de Midland G7, maar daarbij moet worden gezegd dat er in de prijsklasse van de G7 serieuze concurrentie is van o.a. Motorola en Cobra.

Klik hier om naar de Midland G7 portofoonset te gaan

Conclusie Midland G7 :

Pluspunten
- goede prestaties
- bedieningsgemak
- LPD kanalen naast de PMR 446 kanalen!

Minpunten
- ietwat "goedkope" uitstraling
- relatief hoge prijs voor een set zonder headsets
- microfoon soms overgevoelig

Inhoud van het pakket Midland G7

- 2 x Midland G7 portofoon
- 2 x Accupack
- Dubbele bureaulader

Alternatieven

Motorola XTR 446 (incl headsets) voor 95,00 Euro incl BTW

Cobra MT975C voordeelpakket (inclusief oortjes) voor 69,00 Euro incl BTW
06-06-2008

Nieuw: TOA Megafoons

TOA ER-1206W

Vanaf nu verkrijgbaar bij Portofoonwinkel: TOA megafoons. TOA levert als uitvinder van de megafoon hoogwaardige producten van absolute topkwaliteit! Of u nu op zoek bent naar een compact model of toch een wat zwaarder model zoekt voor een groter bereik, TOA biedt u de oplossing.

Alle TOA megafoons zijn voorzien van een speciale antibacteriële finish waardoor gebruik door meerdere personen geen negatieve gevolgen zal hebben. Iets wat toch een fijne gedachte is.

Ook heeft TOA een productlijn met waterproof megafoons. Deze voldoen aan de IP-X5 normering en zijn bestand tegen spatwater van alle richtingen!

Interesse? Kijk bij de TOA megafoons!

Klik hier om naar de TOA megafoons te gaan

 
04-06-2008

EK Spotlight: de Motorola TLKR T3 Orange

                       EK ACTIE    

 

Op zoek naar een voordelige communicatie oplossing voor onderweg, in het stadion en op de camping? De TLKR T3 Orange is de oplossing. De TLKR T3 is uitgevoerd in dé kleur van deze zomer en zeer handzaam vanwege het unieke design door de gebogen antenne. Deze gebogen antenne zorgt er ook nog eens voor dat de portofoon makkelijk mee te nemen is. De TLKR T3 werkt op standaard AAA batterijen en zijn dus makkelijk en snel te vervangen.

De Motorola TLKR T3 Orange is uit voorraad leverbaar voor €32,73 inclusief BTW.

Klik hier om naar de Motorola TLKR T3 te gaan

 

 

 
16-05-2008

Cobra MT975C leverbaar!

MT975C

 

Na een speciale pre-order periode is de Cobra MT975C vanaf nu uit voorraad leverbaar bij Portofoonwinkel! De Cobra MT975C is de nieuwste telg uit de Cobra portofoonserie. De meest in het oog springende vernieuwingen zijn het trilalarm en de stijlvolle tafellader waar de portofoons in geplaatst kunnen worden. Naast deze verbeteringen heeft ook de behuizing van de portofoons een make-over gehad.

Uiteraard is ook deze Cobra portofoon voorzien van een prima babyfoonfunctie, waardoor de MT975 C een goede keuze is voor gebruik in en om het huis, bij buitenactiviteiten of op vakantie.

Klik hier om naar de Cobra MT975C te gaan

Naast het standaard pakket is er tijdelijk een speciaal voordeelpakket verkrijgbaar. Dit pakket bevat naast de Cobra MT975C portofoonset ook twee handige oortjes met push to talk knop en microfoon.

Klik hier om naar het Cobra MT975C voordeelpakket te gaan  

Uiteraard is de Cobra MT-975C ook te gebruiken in combinatie met speciale motorhelmsets. Een aantrekkelijke oplossing voor communicatie op de motor!

Klik hier om naar het Cobra MT975C Motorpakket te gaan

 

 

 

 

 
09-05-2008

de Kenwood TK3202

 

Eenvoud door kwaliteit, de Kenwood TK3202

Portofoons zijn een veelgebruikt communicatiemiddel binnen bedrijven. Maar het komt voor dat vergunningsvrije portofoons in uw bedrijfsomgeving niet volstaan. De apparaten zijn niet opgewassen tegen de werkomstandigheden, de accu is te snel leeg of u heeft onvoldoende bereik.
U werkt bijvoorbeeld in een omgeving met veel beton, staal en stof en toch wilt u met portofoons over het gehele terrein bereik hebben.

In dat geval heeft u portofoons met vergunning nodig. Deze portofoons werken op een hoger zendvermogen waardoor u betere prestaties kunt verwachten. Het kiezen van goede portofoons is simpel. Want waarom zou u werken met dure en ingewikkelde apparaten als het ook met de Kenwood TK3202 of TK2202 kan?

Deze UHF en VHF portofoons van Kenwood zijn bijzonder eenvoudig te bedienen. Met 8 kanalen heeft u voldoende mogelijkheden om afdelingen op te splitsen en bijvoorbeeld een apart BHV kanaal (noodkanaal) te selecteren in geval van een calamiteit. Want daar zijn de Kenwoods ook voor geschikt. De portofoons worden gekenmerkt door hun robuustheid en lange gebruikstijd. Hierdoor is de portofoon in iedere bedrijfsomgeving uitstekend op zijn plaats. Afhankelijk van de programmering en de toegekende vergunning werkt de portofoon op vermogens van 1 watt tot maximaal 4 watt.

En het aanvragen van de vergunning? Daar helpt Portofoonwinkel u graag mee. Het aanvraagformulier voor het Agentschap Telecom is zo ingevuld en Portofoonwinkel verzorgt de programmering van de portofoons. Als u reeds andere portofoons van Motorola of Kenwood in gebruik heeft, kunt u deze aanvullen met deze Kenwood portofoons. Dankzij de regelgeving van de ETSI (Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut) kunnen portofoons van verschillende merken probleemloos met elkaar communiceren.

Deze Kenwood portofoons zijn een investering voor de lange termijn. En mocht u nog eens een los onderdeel zoeken voor de portofoons, dan is dat geen enkel probleem. Kenwood staat garant voor een lange beschikbaarheid van alle denkbare spare parts. Kortom, jarenlang probleemloos communiceren! Nog niet helemaal overtuigd? Een vrijblijvende proefplaatsing behoort tot de mogelijkheden.
28-02-2008

Headsetcenter geopend


De Meern, 28 februari 2008 Het jongste initiatief van Netwerkshop BV heet Headsetcenter. Headsetcenter is speciaal bedoeld voor de ‘gewone’ man of vrouw en heeft het grootste assortiment Bluetooth headsets, PC headsets en headphones van merken als Jabra, Plantronics en Sennheiser. Headsetcenter is inmiddels de tiende webwinkel van Netwerkshop en wil met de headset de nog onderbelichte consumentenmarkt veroveren.

Corporate organisatie Netwerkshop is helemaal thuis in headsets. één van de eerste webshops -Headsetwinkel- is al sinds 2003 enorm succesvol in professionele headsets voor de zakelijke markt. Headsetcenter spitst haar aanbod meer toe op consumentenproducten. Het assortiment bestaat uit headsets die gebruikt kunnen worden voor mobiele telefoon, PC en audio-apparaten.

Directeur e-commerce van Netwerkshop, Edo Foudraine: "We zagen steeds meer vraag naar Bluetooth en PC headsets, voornamelijk door consumenten. Dit is natuurlijk een prettige constatering, maar voor Headsetwinkel gaf dit een overload aan drukte. Het idee ontstond daarom al gauw om ons aanbod te splitsen in consumenten en zakelijke producten. Headsetwinkel voor de zakelijke markt en Headsetcenter voor de consumentenmarkt. Onze gedachte achter de splitsing is dat het overzicht bewaard wordt. Bovendien kunnen we beide doelgroepen van een significant betere dienstverlening voorzien met een daarop afgestemd productenaanbod en ondersteuning bij de aankoop”.

Headsetcenter wil het voor de consument niet te moeilijk maken met zakelijke oplossingen waarbij technische aspecten vaak een grote rol spelen. Een headset is een handig hulpmiddel en kan door iedereen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan bellen in de auto of een headset voor gaming. Eenvoud komt dan ook centraal terug op de webwinkel van Headsetcenter door zeer uitgebreide en duidelijke productinformatie. Het wordt klanten met de kieshulp daarnaast makkelijk gemaakt om een keuze te maken voor een geschikte headset.

“Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en een PC. Daarop een headset aansluiten is kinderspel. "Wij denken dat de headset net zo standaard wordt als een DVD-speler. Een headset is er voor iedereen. Met Headsetwinkel zijn we de grootste zakelijke online specialist in de Benelux. Het is onze ambitie om van Headsetcenter de grootste speler op de online consumentenmarkt te maken" aldus Edo Foudraine.

In de komende weken heeft Headsetcenter een aantal zeer aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De eerste klanten krijgen korting op geselecteerde producten uit het Bluetooth en PC assortiment. De aanbiedingen variëren per week. Klanten kunnen zich abonneren op de speciale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de openingsaanbiedingen. Voor meer informatie zie www.headsetcenter.nl


Over Netwerkshop

In 1999 ontstond het idee om een e-commerce concept voor specialistische webwinkels te starten. De eerste webwinkel -Routershop- was zeer succesvol en daarom werden er al snel andere webwinkels zoals Wifishop en Headsetwinkel aan het concept toegevoegd. De essentie is dat iedere webshop specialisten in huis heeft die op basis van vakkennis klanten kunnen ondersteunen. Onderscheidend ten opzichte van andere concepten is dat de klant bij Netwerkshop het gevoel krijgt bij een 'echte' winkel te winkelen. Medewerkers hebben uitstekende kennis, weten welke producten ze verkopen en kunnen klanten daardoor effectief adviseren bij hun aankoop. Het tweede uitgangspunt is dat bij een specialistische webwinkel een high service level hoort. Klanten vinden bij elke webshop van Netwerkshop een uitstekend serviceniveau dankzij de ruime contactmogelijkheden, snelle levertijden en de eigen helpdesk.

De webwinkels van Netwerkshop: Routershop.nl Wifishop.nl Headsetwinkel.nl Headsetcenter.nl Portofoonwinkel.nl Voipshop.nl Vergadertelefonie.nl Xboxhome.nl Wiihome.nl Ps3home.nl


Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Francois Bakker, PR & Communicatie, telefoon 030 - 669 14 04, e-mail fbakker@headsetcenter.nl27-02-2008

Icom F25SR walkie talkie in de test

 

Icom F25SR portofoon in de test

De vergunningsvrije Icom F25SR portofoon komt voor onze klanten steeds meer in de picture. Wellicht dat wat minder mensen bekend zijn met dit merk. Icom is met name groot op het gebied van professionele marifoon apparatuur. Maar ze hebben ook uitstekende portofoons. Een daarvan is deze F25SR. De F25SR is de opvolger van de Icom F22SR portofoon. Op alle fronten is de F25SR verder verbeterd waardoor nog betere prestaties kunnen worden behaald.

Mooi apparaat zult u zeggen, maar wat is de meerwaarde ten opzichte van een Motorola of Kenwood portofoon? Nou als eerste is er de scherpe prijs / kwaliteitverhouding! Deze F25SR is prima geschikt voor uw BHV afdeling. De bediening is uiterst simpel en het is een zeer handzaam apparaat. Heeft u al Kenwoods of Motorola's in uw vloot? Geen probleem want deze Icom F25SR is hier gewoon mee te combineren. Direct uit de verpakking zijn de portofoons inzetbaar.

Optioneel is de f25sr uit te rusten met een degelijke draagtas en / of een headset. De headsets zijn van uitmuntende kwaliteit en worden zelfs door commando's en defensie gebruikt! U kunt er dus van opaan dat het hier hoge kwaliteit accessoires betreft.

Wij hebben de portofoons op locatie uitvoerig getest op geluidskwaliteit en bereik en we zijn zeer te spreken over de prestaties. Inpandig blijft het geluid zeer helder en goed verstaanbaar. Nog een prettige feature, het volume kan flink worden opgeschroefd zodat u ook in zeer lawaaiige omgevingen prima verstaanbaar bent!

De Icom F25-SR doet absoluut niet onder voor de TK3201 of een XTNi.

Wilt u de Icom F25SR ook eens aan een uitvoerige test onderwerpen?

Vraag nu gratis een proefplaatsing bij ons aan!

Of bel met 030-6691227 voor meer informatie.
22-02-2008

Autocom Kit 21 motorheadset voor Kenwood Portofoons

                                                         Kenwood Motorpakket

Portofoonwinkel biedt u nu de mogelijkheid om uw Kenwood portofoon op de motor te gebruiken. De Autocom Kit-21 Bike-to-Bike motor headset zorgt voor een helder geluid, zelfs op hoge snelheden. Het Kit 21 pakket wordt geleverd inclusief een Push To Talk knop die op het stuur te bevestigen is. Ook bevat het systeem een aparte module waarmee het omgevingsgeluid wordt weggefilterd.Autocom

Autocom heeft jarenlange ervaring op het gebied van motorcommunicatie, iets wat u terug kunt zien in de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit systeem.

Het Autocom Kit 21 motorheadset systeem voor Kenwood portofoons is vanaf nu te bestellen bij Portofoonwinkel voor €149,94 inclusief BTW.
De Autocom Kit 21 is ook te bestellen in combinatie met een Kenwood TK3201 professionele portofoon, in de vorm van het Professionele Motorpakket.

Klik hier om naar de Autocom Kit-21 te gaan

Klik hier om naar het Kenwood Professionele Motorpakket te gaan

 

 
14-02-2008

Cobra MT975C komt naar Nederland

De nieuwe portofoonset van Cobra, de MT975C, wordt in Mei in Nederland verwacht. De bijzonder populaire walkie talkie sets worden veel gebruikt voor wintersport, recreatie en natuurlijk voor de babyfoonfuntie.

Ook de MT975C beschikt weer over een babyfoonfunctie. Cobra heeft wel goed geluisterd naar de commentaren van eindgebruikers want deze set wordt wel weer geleverd met gemakkelijke bureaulader met houder. Het design van de portofoons is verder verbeterd en ook de prestaties zijn volgens Cobra beter dan bij de voorgaande modellen.

Er zijn verder nog geen gegevens bekend van de accessoire connector op de MT975. Zodra hierover meer bekend is, kunt u dat terugvinden op onze website.

De voorlopige specificaties van deze nieuwe portofoonset vindt u hieronder :

 • MT 975 portofoons PMR446 licentie vrij
 • Zendvermogen 500 mW
 • Bereik maximaal 3km (afhankelijk van terrein en weersomstandigheden)
 • 8 Kanalen
  CH1= 446.00625 MHz
  CH2= 446.01875 MHz
  CH3= 446.03125 MHz
  CH4= 446.04375 MHz
  CH5= 446.05625 MHz
  CH6= 446.06875 MHz
  CH7= 446.08125 MHz
  CH8= 446.09375 MHz
   
 • 38 CTCSS Privé codes
 • 83 DCS Privé codes
 • Trilfunctie
 • VOX functie met 5 gevoeligheidsniveau's
 • Babyfoon functie
 • Scan
 • Dual Watch
 • Kanaal geheugen
 • 10 Beltonen
 • Roger beep (aan/uit)
 • Toetsenbord vergrendeling
 • Toetsenbord toon signaal (aan/uit)
 • Spaarstand
 • LCD verlicht display
 • Afmetingen : H x B x D 17,0 x 6,0 x 4,1
 • Gewicht 120g (zonder batterijen)

  Inhoud van het pakket :

 • 2 x Cobra MT975 portofoon
 • 2 x NimH accupacks
 • Bureaulader met houder
 • Handleiding

  Uiteraard kunt u bij Portofoonwinkel terecht zodra de MT975 portofoonset leverbaar wordt!

  De prijs voor de nieuwe MT975-2vp zal rond de 60,00 Euro ex BTW bedragen.
 • 31-01-2008

  Motorola XTNi en XTNiD


  Motorola introduceert de Motorola XTNi en XTNiD portofoons

  Vanuit Motorola zijn onlangs de nieuwe XTN-i en XTN iD portofoon geintroduceerd. Het zijn de directe opvolgers van de populaire XTN446 portofoon die veelvuldig wordt gebruikt in het bedrijfsleven. De nieuwe XTNi en de XTNiD (waarbij de D staat voor display) kenmerken zich door een uiterst simpele bediening en prima prestaties.

  Uiteraard heeft Portofoonwinkel voor u uitgebreide tests uitgevoerd met deze nieuwe portofoons waardoor wij u goed advies kunnen geven.

  De voordelen van de XTNi op een rij :

 • de Motorola XTNi is kleiner dan zijn voorganger, de XTN 446.
 • de bediening is eenvoudiger en intuïtiever geworden.
 • de geluidskwaliteit is verder verbeterd waardoor berichten nog duidelijker overkomen.
 • de audio accessoires van de XTN446 passen ook op de nieuwe XTN-i en XTN-iD portofoons.

  De doeleinden

  Dankzij het compacte formaat is deze XTN-i een perfecte oplossing in omgevingen waar de gebruiker er representatief uit moet zien. Hierbij kan worden gedacht aan toepassingen in de horeca, detailhandel, modezaken en bedrijfskantoren.

  Omdat de bediening uiterst simpel is en de accu een lange gebruikstijd garandeert, is de XTNi portofoon een prima oplossing voor BHV en beveiligingsdoeleinden. Optioneel is de XTNi uit te rusten met hoge capaciteit accu's en er is tevens een groepslader verkrijgbaar waarin 6 portofoons tegelijkertijd kunnen worden opgeladen.

  Kortom :

 • simpele bediening
 • compact formaat
 • uitstekende prestaties
 • goede geluidskwaliteit

  Conclusie

  De XTN-i is een prima portofoon voor toepassing in diverse bedrijfssituaties. Kijkt u voor meer informatie bij de productpagina's van de Motorola XTN-i en de Motorola XTNiD portofoon met display. U kunt ons ook bellen op 030-6691227 of een offerte aanvragen.

  De nieuwe Motorola XTNi en XTN-iD met display zijn vanaf heden bij Portofoonwinkel verkrijgbaar !

  Klik hier om naar de Motorola XTNi portofoon te gaan

  Klik hier om naar de Motorola XTNiD portofoon met display te gaan

  Klik hier voor een scherpe offerte op maat
 • 21-01-2008

  Groot bereik met portofoons

  Groot bereik met portofoons

  Een zo groot mogelijk bereik en optimale prestaties. Wie wil dat nou niet met zn portofoon(s)?

  Kenwood heeft een antwoord op deze vraag met de Kenwood TK3202 (UHF) en TK2202 (VHF).

  De TK3202/2202 is de grote broer van de populaire Kenwood TK3201 portofoon. Met name voor bedrijven zijn de TK3202 en TK2202 portofoons interessant vanwege het hoge zendvermogen! De prestaties zijn prima waarbij de bediening uiterst simpel blijft zoals we van Kenwood gewend zijn.

  De TK3202 en TK2202 beschikken over de meest gebruikte functies en geven de essentie van portofoonverkeer weer :

  * bereik
  * gemakkelijke bediening
  * duurzaamheid

  De portofoons programmeren wij voor u op de frequenties die u toegewezen krijgt van het Agentschap Telecom.
  Wellicht heeft u al portofoons in gebruik? In dat geval kunnen wij de instellingen kopieren zodat u de portofoons met elkaar kunt combineren.

  Wij maken het kiezen van goede portofoons voor onze klanten graag simpel !

  Klik hier voor meer informatie over de Kenwood TK3202 UHF portofoon

  Klik hier voor meer informatie over de Kenwood TK2202 VHF portofoon

  Wilt u vrijblijvend advies en een offerte ontvangen?

  Bel 030-6691227 of mail ons op info@portofoonwinkel.nl

  Of vul ons OFFERTE FORMULIER in.
  02-01-2008

  Outdoor en wintersport

   

  Outdoor & wintersport portofoons

  Portofoonwinkel wenst u alle goeds toe voor 2008 !

  Het nieuwe jaar starten wij met een nieuwe sectie Outdoor portofoons op de website. In deze sectie vindt u portofoons en walkie talkies die uitermate handig zijn bij alle buitensport en outdoor activiteiten. De portofoons zijn bestand tegen weersomstandigheden en het pakket omvat de benodigde accessoires om de communicatie gemakkelijk te laten verlopen.

  Kijkt u eens rond in de nieuwe sectie en maak snel uw keuze. Komt u er niet uit? Belt u ons voor vrijblijvend advies! 030-6691227

  Ga naar de nieuwe Outdoor portofoon sectie !


  WINTERSPORT OK !

  Maak uw wintersportvakantie tot een groot succes en bestel vandaag nog een handige portofoonset met ons kenmerk WINTERSPORT OK ! Uiteraard snel leverbaar en tegen scherpe prijzen zoals u van ons gewend bent.

  Wat dacht u bijvoorbeeld van de Motorola XTR 446 portofoonset ?

  Direct uit voorraad voor slechts 100,00 Euro ex BTW !

  Ga naar de Wintersport OK aanbiedingen !

  Service

  Contact

  Bestelproces

  Algemene informatie