Home - Nieuws
Met de PrioCom PTT-applicatie krijgen de 4G portofoons van bijvoorbeeld uw BHV voorrang op het landelijke 4G netwerk van T-Mobile. Hierdoor zal bij een ongeval de portofooncommunicatie tussen uw hulpverleners prioriteit krijgen en verloopt de communicatie
Lees verder

Rond de feestdagen in april en mei hanteert KommaGo aangepaste levertijden. De levering van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer duren dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo.
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Snelle handsfree communicatie tussen medewerkers is onmisbaar in technische en industriële omgevingen. Met de full-duplex communicatiesystemen van Vokkero staan medewerkers met elkaar in contact via een open lijn verbinding, waardoor zij gelijktijdig kunn
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie