Home - Nieuws
Tijdens de zomervakantie gaan veel gezinnen op vakantie, maar helaas is zo’n reisje niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Voor deze kinderen organiseerde Humanitas ook dit jaar weer de Humanitas Kindervakantieweken, zodat ook zij een leuke zomervakantie k
Lees verder

KommaGo behoudt ook in 2019 de Gold-status bij Motorola Solutions. Deze partnerstatus is toegekend op basis van gerealiseerde resultaten en expertise. Neem voor vrijblijvend advies of bij vragen contact op.
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Om te zorgen dat KommaGo volledig aan de AVG voldoet, hebben wij onze privacyverklaring vernieuwd. Uiteraard ging KommaGo al nauwgezet met uw gegevens om, maar met de komst van de nieuwe wet hebben wij de oplettendheid omtrent de gegevensverwerking extra
Lees verder

KommaGo is verheugd met het behalen van de ‘Gold’-status bij Motorola Solutions. De Gold status is toegekend op basis van gerealiseerde resultaten en expertise. KommaGo is momenteel het enige bedrijf in Nederland met deze status van Motorola Solutions.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie