Home - Nieuws
KommaGo is verheugd met het behalen van de ‘Gold’-status bij Motorola Solutions. De Gold status is toegekend op basis van gerealiseerde resultaten en expertise. KommaGo is momenteel het enige bedrijf in Nederland met deze status van Motorola Solutions.
Lees verder

KommaGo.nl is vernieuwd! Vanaf nu bestelt u onze producten niet meer alleen via onze verschillende webshops, maar vindt en bestelt u het uitgebreide assortiment (en méér!) ook via de overkoepelende website KommaGo.nl. Nieuwsgierig? Ga snel naar KommaGo.nl
Lees verder

Rond de feestdagen in april en mei hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

KommaGo is nu gecertificeerd reseller van Vertex Standard! Wij bieden via portofoonwinkel.nl diverse Vertex Standard portofoonmodellen en voorzien u van passend advies over het assortiment. Vertex Standard is sinds 2016 verkrijgbaar via portofoonwinkel.nl
Lees verder

Portofoonwinkel heeft een nieuw merk aan het assortiment toegevoegd: Vertex Standard. Vertex Standard staat bekend om professionele portofoons met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en is onderdeel van Motorola Solutions.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie