Home - Nieuws
Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo.
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Snelle handsfree communicatie tussen medewerkers is onmisbaar in technische en industriële omgevingen. Met de full-duplex communicatiesystemen van Vokkero staan medewerkers met elkaar in contact via een open lijn verbinding, waardoor zij gelijktijdig kunn
Lees verder

Om verzekerd te zijn van een altijd werkende 4G verbinding, levert KommaGo in samenwerking met PrioCom een speciale Push-to-talk Over Cellular dienst (POC), een missie kritische POC-dienst. Hiermee profiteert u van Quality of Service (QoS) over het publie
Lees verder

De Motorola EP900w headset is via Bluetooth draadloos aan uw Motorola portofoon te koppelen, waardoor u volledige bewegingsvrijheid heeft. Geen kabel meer die in de weg zit! Nu verkrijgbaar bij KommaGo.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie