Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Motorola DP4800e UHF Digitale Portofoon

met display zonder lader

Motorola DP4800e UHF Digitale Portofoon
met display zonder lader

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Portofoonwinkel met een  4.39/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Beveiligers, BHV'ers en medewerkers in de industrie communiceren snel met Motorola DP4800e portofoons. De digitale UHF portofoon is o.a. uitgerust met veiligheidsfuncties als lone worker. Ook is de portofoon stof- en waterdicht (IP68) en is dit model voorzien van een display.

Eigenschappen Motorola DP4800e UHF:

Vergunning houdende digitale portofoon
Werkt op de UHF frequentieband (403-527 MHz)
Digitaal en analoog te gebruiken
Communiceren via 1000 kanalen
Met display en volledig toetsenpaneel
Stofvrij en waterdicht (IP68)
Gemiddeld 14,5/19 uur spreektijd (analoog/digitaal)
Inclusief IMPRES 2100 mAh li-ion accu
Veiligheidsfuncties zoals lone worker
Voldoet aan de ETSI-normering

Digitale UHF portofoon

Veiligheid waarborgen gaat het beste wanneer er effectief gecommuniceerd wordt. Met de Motorola DP4800e wordt dit een fluitje van en cent. De digitale UHF portofoon heeft een groot bereik en levert heldere audio, waardoor verbonden blijft en u elkaar goed verstaat. Met een enkele druk op de push-to-talk (PTT) knop maakt u contact en geeft u een boodschap door. Naast spraak is het ook mogelijk om berichten via tekst over te brengen. Deze tekstberichten typt u gemakkelijk op het toetsenpaneel en zijn zichtbaar op het display. Dit kan ook van pas komen wanneer u in een lawaaierige omgeving werkt.

Veiligheid van de gebruiker

De veiligheid van de portofoongebruiker wordt vergroot wanneer deze de Motorola DP4800e op zak heeft. De lone worker functie van de portofoon laat de gebruiker elk half uur (tijdsbestek is in te stellen) reageren op een melding. Reageert men niet, dan kan er sprake zijn van een ongeval. U kunt ervoor kiezen om direct hulp te sturen, maar het is ook een optie om mee te luisteren via de portofoon met wat er op locatie gebeurt. Is het niet wenselijk dat men ieder moment tijdens werkzaamheden kan meeluisteren, dan kunt u deze instelling aanpassen.

Werkt samen met oude analoge portofoons

Wanneer u nog over analoge portofoons beschikt, kunt u deze samen met de Motorola DP4800e gebruiken. De MOTOTRBO portofoon is namelijk digitaal én analoog in te stellen. U hoeft uw oude portofoons dus nog niet de deur uit te doen als u een paar extra portofoons aankoopt. En stapt u volledig over naar de nieuwe Motorola portofoons, dan kunt u direct profiteren van verbeterde audio en alle andere bijkomende voordelen van digitale portofoons.

Waterdichte portofoon

De stevige Motorola DP4800e portofoon is onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken. De behuizing is namelijk stofvrij en waterdicht voor maximaal twee uur op twee meter diepte, waardoor het een IP68-certificering heeft. U kunt er dus zonder problemen buiten mee communiceren.

Opgeladen de hele werkdag te gebruiken

De meegeleverde IMPRES 2100 mAh li-ion accu zorgt ervoor dat u de portofoon de hele werkdag kunt gebruiken. De accu is uiteraard net als de behuizing van de Motorola DP4800e weersbestendig (IP68). Met een volledig opgeladen accu kunt u de portofoon ongeveer 14,5 tot 19 uur (analoog/digitaal) non-stop gebruiken. Lang genoeg zelfs voor twee werkshifts. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere accu met bijvoorbeeld meer capaciteit dan het meegeleverde exemplaar, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Zendvergunning nodig

Voor het gebruik van de Motorola DP4800e portofoon heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning en hoe u deze kunt aanvragen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij de aanvraag.

Inhoud verpakking

 • Motorola MOTOTRBO DP4800e UHF
 • IMPRES li-Ion 2100mAh accu (PMNN4491B)
 • Handleiding

Specificaties

Merk Motorola
Artikelnummer MDH56RDN9VA1AN-zlader
Techniek Analoog + Digitaal
Vergunning Vergunningsplichtig
Indicatie bereik 3-6km
Accuduur 12 uur of meer
Waterdichtheid Onderdompelbaar
Formaat Normaal
Display Ja
Explosieveilig (ATEX) Nee
Inclusief oplader Nee
Frequentie UHF
Aantal kanalen 32 of meer kanalen
Aantal toestellen 1
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Security

030 669 1227
E-mail

Alternatieven

 • Motorola DP4800e UHF Digitale Portofoon

  met display en lader

  499,00excl. btw

  603,79incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen