Home - Product informatie - Zakelijk - Portofoons testen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Portofoons testen

Portofoons op proef

Portofoons zijn de ideale manier om de interne communicatie bij uw bedrijf te verbeteren. Met portofoons kunt u snel contact opnemen, waarbij u geniet van een helder communicatiesignaal en vaak een groot bereik. Maar natuurlijk is elke situatie anders en is het moeilijk te zeggen of een bepaald portofoonsysteem bij u gaat werken. Portofoons testen biedt dan uitkomst. Portofoonwinkel biedt u de mogelijk om vrijblijvend een portofoonoplossing te testen.

Waarom portofoons testen?

Een portofoon testen is om meerdere redenen belangrijk. Ten eerste om de reikwijdte van de portofoons te bepalen. In een bedrijfssituatie zijn er diverse factoren die het bereik van een portofoon kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld obstakels in de vorm van muren, tafels, bureaus of elektronische apparatuur. Door portofoons te testen weet u direct of de reikwijdte van de door u gekozen modellen voldoende is. Ten tweede is de geluidskwaliteit belangrijk. Bij calamiteiten is het van levensbelang dat de portofoons heldere communicatie mogelijk maken. Ten derde speelt het gebruiksgemak van portofoons een belangrijke rol. Portofoons testen is ook ontdekken of de toestellen goed werken. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken om portofoons te testen, maar dit zijn de meest voorkomende.

Vrijblijvend portofoons testen

Portofoonwinkel hecht veel waarde aan het goed functioneren van een portofoonsysteem. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend 5 werkdagen onze portofoons te testen op locatie. Onze specialisten zorgen voor de proefplaatsing en nemen na 5 werkdagen contact op om uw ervaringen te horen. Bent u tevreden, dan zorgen wij voor de complete portofoonoplossing. Mocht de portofoon test niet naar wens zijn, dan bedenken we graag een alternatief. Portofoons testen is mogelijk met de volgende modellen:

Motorola XT420 vergunningsvrije portofoons
Kenwood TK-3401D vergunningsvrije portofoons
Motorola CLP446 vergunningsvrije portofoons

Kenwood TK3302 vergunnings portofoons
Kenwood TK2302 vergunnings portofoons

Motorola DP1400 vergunnings portofoons
Kenwood TK3360 vergunnings portofoons met alarm oproep

Motorola DP2000 serie digitale portofoons 
Motorola DP1400 serie digitale portofoons 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het testen van portofoons of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227 of stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Aanhef: *
De heerMevrouw
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Telefoon: *
Email: *
Toelichting aanvraag: *
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie