Home - Product informatie - Zakelijk - Kenwood Protalk serie

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Kenwood Protalk portofoons


Al jaren zijn Kenwood Protalk portofoons enorm populair. De portofoons zijn vergunningsvrij en zijn dus zonder licenties te gebruiken in bijna geheel Europa. Een portofoon vergunning aanvragen is dus niet nodig. Ook leveren de Protalks een prima bereik en geven ze een duidelijk geluid door.

De Protalk modellen van Kenwood worden voornamelijk gebruikt voor:

Kenwood Protalk serie

De Kenwood Protalk serie is de succesformule van Kenwood en heeft in de loop der jaren verschillende modellen opgeleverd. Uiteraard werden de modellen steeds verbeterd en profiteert u van steeds betere portofoons.

Kenwood Protalk TK3101

De Kenwood Protalk serie begon met de Kenwood TK3101. Dit robuuste model maakte optimaal gebruik van de relatief nieuwe vergunningsvrije PMR446 band. Deze band maakte zenden op korte tot middellange afstanden mogelijk zonder vergunning. Omdat het om een stevig en betrouwbaar model ging was de portofoon voor een groot scala aan gebruiksdoeleinden geschikt. Door de interessante prijsstelling werd de Kenwood TK-3301 al snel één van de meest gebruikte vergunningsvrije portofoons op de markt.

Kenwood Protalk TK3201

Na het succes van de Kenwood TK3101 kon de opvolger niet uitblijven. Die kwam er in de vorm van de Kenwood TK-3201. Een kleiner en compacter model, maar even stevig en robuust als zijn voorganger. Ook dit model werd een groot succes en wordt nog steeds voor veel verschillende zakelijke doeleinden gebruikt.

Kenwood Protalk TK3301

Na de TK3201 kwam vanzelfsprekens de Kenwood TK3301. Deze versie was nog lichter dan zijn voorgangers, zonder in te boeten op stevigheid en levensduur. Ook was de TK3301 voorzien van een nog betere luidspreker voor een optimale verstaanbaarheid.
Kenwood Protalk TK3401D
Kenwood Protalk TK3401D
Vergunningsvrije portofoon
Accuduur: maximaal 18 uur
Digitaal en analoog 
Kenwood Protalk TK3501
Kenwood Protalk TK3501
Vergunningsvrije portofoon
Accuduur: maximaal 20 uur
VOX-functie 

Accessoires

Kenmerk van de Protalk toestellen is de simpele bediening via de draaiknoppen aan de bovenzijde van de portofoon. De grote PTT knop aan de linkerkant zorgt ervoor dat u berichten kunt verzenden.
Op de rechterkant van de Protalk is de accessoire aansluiting te vinden. Hierop is een grote verscheidenheid aan accessoires aan te sluiten. Denk hierbij aan headsetsoortjes, recherche sets, beveiligingsets, handmicrofoons, oorhaak headsets, oorschelpen en gehoorbeschermers.

Interesse?

Wilt u meer informatie over de Kenwood Protalk modellen of een vrijblijvende offerte? Of wilt u eerst eens testen met de Kenwood Protalk portofoons? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227.
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie