Home - Product informatie - Zakelijk - Kenwood en Motorola portofoons met keuzemogelijkheden

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Kenwood en Motorola portofoons met keuzemogelijkheden

Op Portofoonwinkel.nl vindt u een ruim assortiment Hytera, Kenwood en Motorola portofoons. Dit zijn over het algemeen de standaardmodellen, maar wist u dat u veel portofoons naar wens kunt samenstellen? Bij verschillende Hytera, Motorola en Kenwood portofoons heeft u keus uit onderstaande eigenschappen en onderdelen.

Accu’s

Accu’s voor Hytera, Kenwood en Motorola portofoons zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een grotere accu is over het algemeen duurder, maar heeft als voordeel dat de portofoon langer opgeladen blijft. Hierdoor hoeft u de portofoons minder snel op de lader te plaatsen.

Analoog en/of digitaal

Tegenwoordig gebruikt men vooral nog digitale portofoons, omdat deze vele voordelen bieden ten opzichte van analoge portofoons. Om niet direct geheel te moeten overstappen, zijn digitale portofoons vaak nog te configureren naar analoog. Zo kunt u langzaamaan overstappen, terwijl u de analoge portofoons nog kunt gebruiken.

Antennes

Standaard krijgt u een normale (grote) antenne bij de portofoon, die voor een groot bereik zorgt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kleinere stubby antenne. Hiermee is uw portofoon compacter, maar de antenne heeft als nadeel dat het bereik kleiner is.

Opladers

U kunt ervoor kiezen om de portofoon mét enkele oplader aan te schaffen. Maar heeft u een groot aantal portofoons, dan is het wellicht handiger om deze tegelijk in een groepslader te plaatsen. Dan heeft u slechts één stopcontact nodig. De portofoons van Hytera, Kenwood en Motorola zijn daarom doorgaans mét en zonder enkele lader verkrijgbaar.​

Standaard of verlengde garantie

Bij KommaGo krijgt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie op uw portofoon (demo's uitgezonderd). Neemt u liever het zekere voor het onzekere, dan kunt u kiezen voor een verlengde garantie van Kenwood of Motorola. Vaak heeft u hierbij de keuze uit verschillende looptijden. Daarnaast zijn er diverse soorten garantie. Wilt u bijvoorbeeld alleen een verlengde garantie op productiefouten of moeten slijtage en breukschade ook binnen de garantie vallen?

UHF of VHF

VHF (very high frequency) en UHF (ultra high frequency) staan voor de twee frequentiebanden waarbinnen de portofoonfrequenties vallen. Zoals de namen al doen vermoeden, is het bereik van UHF portofoons beter. Maar afhankelijk van het gebruik kunt u genoeg hebben aan het bereik van een VHF portofoon. Het is daarom mogelijk om sommige portofoons op locatie te testen, zodat u zeker weet dat u de juiste aanschaft.

Populaire portofoons met keuzemogelijkheden

Op deze pagina vindt u van zowel Motorola als Kenwood een drietal populaire portofoons die u enige keuzevrijheid geven. Al deze portofoons zijn vergunning houdend en kunnen door onze specialist geprogrammeerd worden voor €15,- per portofoon. Voor de verschillende keuzemogelijkheden en voor vergunningsvrije portofoons kunt u contact opnemen met onze productspecialisten.
 

Motorola Portofoons

Motorola DP1400 Portofoon
Motorola SL1600
Motorola DP2400
Motorola DP1400 Motorola SL1600 Motorola DP2400
 • Digitale UHF portofoon
 • 16 gesprekskanalen
 • Digitale UHF portofoon
 • 99 gesprekskanalen
 • Digitale UHF portofoon
 • 16 gesprekskanalen
Bekijk de Motorola DP1400
Bekijk de Motorola DP1400
Bekijk de Motorola DP1400
 

Kenwood Portofoons

Kenwood TK-D240
Kenwood TK-D340
Kenwood TK-D200
Kenwood TK-D240 Kenwood TK-D340 Kenwood TK-D200
 • Digitale VHF portofoon
 • 32 gesprekskanalen
 • Digitale UHF portofoon
 • 32 gesprekskanalen
 • Digitale VHF portofoon
 • 512 gesprekskanalen
Bekijk de Motorola DP1400
Bekijk de Motorola DP1400
Bekijk de Motorola DP1400

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verschillende keuzemogelijkheden of heeft u interesse in bovenstaande portofoons? Neem dan contact op met de productspecialisten van Portofoonwinkel.nl via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1227 of stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl. We helpen u graag!

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie