Home - Product informatie - Zakelijk - Beveiliging Portofoons

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Beveiliging portofoons

In de beveiligingsbranche zijn portofoons onmisbaar voor uitsmijters, bewakers en ander personeel. Voortdurend loert het gevaar van een opstootje, een calamiteit of een grote vechtpartij en vlekkeloze communicatie is in dergelijke situaties van groot belang. Beveiliging portofoons vormen een bijzondere groep op de portofoonmarkt omdat deze toestellen aan bepaalde kenmerken moeten voldoen.

Kenmerken beveiliging portofoon

Een portofoon voor de beveiligingsbranche moet natuurlijk gemaakt zijn van stevig materiaal. Tijdens een worsteling kan de porto op de grond vallen en dan moet het toestel natuurlijk niet direct kapot gaan. Daarnaast is een gering gewicht van belang, zodat een beveiliger zijn taak kan uitvoeren, zonder dat hij last heeft van de beveiliging portofoon. En een lange accuduur is natuurlijk van belang. Een evenement van 6 of 7 uur is geen uitzondering in de uitgaanswereld en al die tijd moet een beveiliging portofoon natuurlijk blijven functioneren.

Toepassingsgebieden

De beveiligingsbranche is ontzettend breed, maar een aantal terreinen waar beveiliging portofoons veel worden gebruikt zijn bijvoorbeeld het nachtleven. Daarnaast worden portofoons meer en meer ingezet tijdens festivals of andere grote evenementen. Zeker wanneer het terrein groot is, is het onmogelijk om voortdurend heen en weer te lopen. Portofoons bieden dan uitkomst.

Uitstekende beveiliging portofoons

Portofoonwinkel beschikt over een ruim assortiment beveiliging portofoons. Deze portofoons voldoen aan de hierboven beschreven kenmerken die van belang zijn voor deze toestellen. Speciaal voor u hebben wij de twee meest gekozen modellen geselecteerd.
Motorola XT420
Motorola XT420

 Vergunningsvrije portofoon
 Stand-by tijd tot 20 uur
 Bereik: maximaal 1,5 kilometer
Kenwood TK3302
Kenwood TK3302

 Vergunningsvrije portofoon
 Stand-by tijd tot 20 uur
 Bereik: maximaal 1,5 kilometer

Vergunningsportofoon?

In de beveiliging kan het van belang zijn dat de beveiliging portofoons een groot bereik moeten hebben en het signaal door verschillende obstakels zoals muren en plafonds moet komen. Een portofoon met zendvergunning geeft u als extra voordeel dat u met een hoger zendvermogen mag uitzenden waardoor een groter bereik mogelijk is. Portofoonwinkel kan voor u een zendvergunning aanvragen zodat u dit zelf niet hoeft te regelen. Klik hier voor meer informatie.

Meer advies?

Heeft u nog vragen over beveiliging portofoons voor uw situatie? Bent u op zoek naar een portofoon oortje of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een proefplaatsing? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227.

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie