Home - Product informatie - Praktijkcases - Praktijkcases Overzicht

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Praktijkcases Overzicht

Al jaren voorziet Portofoonwinkel uiteenlopende organisaties van geschikte portofoons en toebehoren. Van retailers tot vakantieparken en van theaters tot zorginstellingen; geen vraagstuk die de specialisten van Portofoonwinkel uit de weg gaan. Hieronder vindt u een greep uit alle succesvol afgeronde projecten.
 
Kenwood portofoons voor Intersport Twinsport Tilburg

 
Kenwood portofoons voor Intersport Twinsport Tilburg
Om de dienstverlening aan te scherpen, wilde Intersport Twinsport de onderlinge communicatie van het personeel optimaliseren. De portofoons dienden handig in gebruik te zijn in de winkels en magazijnen. Op advies koos Intersport Twinsport voor ruim 200 vergunningsvrije Kenwood PKT-23E portofoons met accessoires en verdeelde deze over alle vestigingen.
Motorola portofoons voor Theater Castellum in Alphen

 
Motorola portofoons voor Theater Castellum in Alphen
Gestroomlijnde communicatie is onmisbaar om alle evenementen in Theater Castellum in Alphen vlekkeloos te laten verlopen. Er werken meer afdelingen tegelijk, waardoor niet alle informatie voor iedereen relevant is. Het theater koos voor 8 Motorola DP3661E portofoons en 22 DP2600E portofoons met oortjes.Elke afdeling heeft nu tijdens events zijn eigen communicatiekanaal.
Nieuw portofoonsysteem voor vakantiepark Het Lierderholt
  
Nieuw portofoonsysteem voor vakantiepark Het Lierderholt
Het oude portofoonsysteem van vakantiepark Lierderholt voldeed niet meer aan de eisen en bood onvoldoende bereik. Na het adviesgesprek stuurde KommaGo twee Motorola DP2400 testportofoons op om uit te proberen. De gebruikservaring was positief, waarna het vakantiepark besloot om 14 Motorola DP2400 portofoons aan te schaffen.
4G Portofoons voor de milieustraat van gemeente Waalwijk

 
 
4G Portofoons voor de milieustraat van gemeente Waalwijk
Tijdens het werk op de milieustraat communiceert personeel van de gemeente Waalwijk via portofoons. Door slijtage en omdat omliggende bedrijven storingen veroorzaakten, won de gemeente advies in. Na een test op locatie is gekozen voor zes TE390 4G portofoons i.c.m. de PTT-applicatie van TeloSystems. De gemeente gebruikt 4G simkaartjes van haar vaste telecomprovider.
Nachtploeg Bartiméus verbonden met Motorola portofoons
  
  
Nachtploeg Bartiméus verbonden met Motorola portofoons
Bartiméus heeft drie locaties waar cliënten wonen. Medewerkers willen ’s nachts elkaars gesprekken volgen, zodat ze snel kunnen anticiperen bij calamiteiten. Ook de BHV wilt bereikbaar zijn. Met alles rekening houdend, koos Bartiméus voor een Motorola MOTOTRBO IP Site Connect oplossing met DP2400 portofoons, DM2600 mobilofoons en SLR5500 repeaters.
BHV oplossing voor kantoortoren Haagsche Zwaan
 
 
BHV oplossing voor kantoortoren Haagsche Zwaan
Kuwait Petroleum (Q8) klopte aan bij KommaGo voor een solide communicatieoplossing voor BHV situaties. Belangrijke wensen waren een hogere audiokwaliteit, betere reikwijdte en mogelijkheden tot het maken van groepen. In samenspraak is gekozen voor 24 Motorola MOTOTRBO digitale portofoons in combinatie met een digitale portofoon.
KommaGo voorziet Ronald McDonald Centre Amsterdam belangeloos van portofoons

 
 
Ronald McDonald Centre Amsterdam voorzien van portofoons
Het Ronald McDonald Centre in Amsterdam zocht een professionele portofoon oplossing om de interne communicatie te optimaliseren. Goede portofoons zijn voor hun van essentieel belang om de veiligheid van bezoekers te waarborgen door contact tussen de beveiliging, receptie en BHV. KommaGo werd benaderd en werkte belangeloos mee. De oplossing bestond uit 12 Motorola SL1600 UHF digitale portofoons, compleet met portofoon oortjes, holsters, accu’s en opladers.

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie