Home - Product informatie - Praktijkcases - Nieuw portofoonsysteem voor vakantiepark Het Lierderholt

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Nieuw portofoonsysteem voor vakantiepark Het Lierderholt

Bij Vakantiepark Het Lierderholt is alles aanwezig voor een geslaagde en onvergetelijke vakantie op de Veluwe: of u nu wilt kamperen op de camping of wilt genieten van een luxe chalet op het bungalowpark. Voor een optimale dienstverlening communiceren de medewerkers helder en efficiënt via portofoons. Het oude portofoonsysteem voldeed echter niet meer aan de eisen en was daarom nodig aan vervanging toe. Hiervoor schakelde de eigenaar van Het Lierderholt de hulp van Portofoonwinkel in.

Wens

Op vakantiepark Het Lierderholt werd reeds gebruik gemaakt van een portofoonsysteem waarmee de receptie en de terreinmedewerkers snel met elkaar kunnen communiceren. De bestaande portofoons boden echter onvoldoende bereik om het hele park van dekking te voorzien. Om de communicatie en de bereikbaarheid tussen de medewerkers te verbeteren moest het oude systeem dus vervangen worden door een nieuw systeem met groter bereik. Aangezien de oude portofoons waren aangeschaft via Portofoonwinkel (onderdeel van KommaGo), nam de eigenaar van het vakantiepark opnieuw contact met ons op voor advies.

Oplossing

Het oude portofoonsysteem bestond uit (vergunningsvrije) instapportofoons van het type Kenwood TK-3401D. Als vervanger adviseerden wij de Motorola DP2400; een robuuster model met groter bereik, een hogere outdoor-certificering en een verbeterde audiodoorvoer. Ook op lange termijn blijft de kwaliteit van dit toestel gewaarborgd.

Na het adviesgesprek stuurde KommaGo twee Motorola DP2400 testtoestellen naar Het Lierderholt, zodat men kon testen of de portofoons voldeden aan de eisen m.b.t. bereik, kwaliteit en functionaliteit. Tijdens deze testdagen waren wij bereikbaar voor eventuele support en uitleg. De gebruikservaring bleek positief, waarna het vakantiepark besloot om 14 Motorola DP2400 portofoons aan te schaffen.
 
Motorola DP2400 Motorola DP2400
Digitale portofoon met uitmuntende geluidskwaliteit
Weerbestendig ontwerp (IP67)
16 gesprekskanalen
Zendvermogen: 1-4 Watt
Ook analoog te gebruiken
Accuduur: 9,5/13 uur (analoog/digitaal)
Gewicht: 350 gram

 Bekijk dit product
 

Resultaat

Dankzij het nieuwe Motorola DP2400 portofoonsysteem kunnen de medewerkers van Het Lierderholt nu in het hele park op een duidelijke en snelle manier met elkaar communiceren, zodat optimale service kan worden verleend aan alle gasten. De portofoonoplossing werd afgeleverd conform de wensen van Het Lierderholt, zonder bijzondere incidenten. Ook de aanvraag van portofoonvergunningen bij Agentschap Telecom werd door ons verzorgd. In totaal nam het project zo’n 3 weken in beslag.

Neem contact op

Wilt u ook uw portofoonsysteem laten vervangen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact op met de productspecialisten van KommaGo via info@portofoonwinkel.nl of bel naar 030 669 1227.

Stel uw vraag

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie