Home - Product informatie - Praktijkcases - KommaGo voorziet Ronald McDonald Centre Amsterdam belangeloos van portofoons

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


KommaGo voorziet Ronald McDonald Centre Amsterdam belangeloos van portofoons

Ronald McDonald CentreHet Ronald McDonald Centre in Amsterdam was op zoek naar een professionele portofoon-oplossing om de interne communicatie te optimaliseren. KommaGo werd benaderd om deze oplossing te realiseren in Amsterdam-Noord en werkte belangeloos mee.

Ronald McDonald Centre Amsterdam

Het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord is een uniek sportcentrum. Het is de enige locatie in West-Europa speciaal voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte of een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het sportcentrum is een ruim complex met diverse sportvelden, zowel binnen als buiten, verwarmde zwembaden, een judoruimte en mogelijkheden voor fitness. Het Ronald McDonald Centre kijkt niet naar de beperking van kinderen en jongeren, maar naar de mogelijkheden van deze jonge sporters.

De opdracht

Portofoons zijn onmisbaar voor het Ronald McDonald Centre. Ze worden ingezet voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld BHV en tijdens grote evenementen, waaronder de jaarlijkse benefietavond. Ook voor het toezicht en de beveiliging van het terrein zijn portofoons onmisbaar, maar de belangrijkste toepassing is het waarborgen van de veiligheid van de sporters. De kinderen en jongeren die sporten in Amsterdam-Noord vormen een kwetsbare doelgroep. Goed toezicht en snel handelen bij calamiteiten is daarom belangrijk en alleen mogelijk met professionele portofoons. ,,Goede portofoons zijn voor ons van essentieel belang om de veiligheid voor onze bezoekers te waarborgen door contact tussen de beveiliging, receptie en BHV bijvoorbeeld,” verwoordt Jeffrey de Bruin, facilitair medewerker, de behoefte van het Ronald McDonald Centre. De huidige portofoons waren nodig aan vervanging toe, waarvoor KommaGo werd benaderd.
KommaGo Ronald McDonald Centre

De oplossing

KommaGo hecht veel waarde aan het stimuleren van kwetsbare groepen in de samenleving. Daarom werd volledig belangeloos meegewerkt aan het realiseren van een professionele portofoon-oplossing voor het Ronald McDonald Centre in Amsterdam. De oplossing bestond uit 12 Motorola SL1600 UHF digitale portofoons, compleet met holsters, accu’s en opladers. Naast de portofoons werden er ook surveillance oortjes meegeleverd. Hiermee kunnen medewerkers nog makkelijker met elkaar communiceren. De Bruin: ,,Met behulp van KommaGo kunnen wij kinderen en jongeren met een beperking of chronische ziekte veilig laten sporten. Goede portofoons zijn van levensbelang voor deze doelgroep.”
 

Ronald McDonald Centre

Meer informatie

Wilt u ook uw portofoonsysteem laten vervangen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact op met de productspecialisten van KommaGo via 030 669 1227.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie