Home - Product informatie - Praktijkcases - KommaGo Case: Haagsche Zwaan

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


KommaGo Case: Haagsche Zwaan

KommaGo case Haagsche Zwaan

Enkele jaren geleden heeft oliegigant Kuwait Petroleum enkele verdiepingen van de beeldbepalende kantoortoren Haagsche Zwaan in Den Haag betrokken. Voor een professionele communicatieoplossing voor tijdens BHV-situaties werd KommaGo afgelopen jaar ingeschakeld. KommaGo bood een uitstekende oplossing van Motorola digitale portofoons, waardoor er altijd helder gecommuniceerd kan worden door Kuwait Petroleum Europe.

De klant

Kuwait Petroleum Corporation, ook bekend als Q8, is de staatsoliemaatschappij van Koeweit en één van de grootste spelers ter wereld op oliegebied. De activiteiten van Kuwait Petroleum lopen van oliewinning en raffinage tot onderzoek, blending en marketing. Het grote publiek kent deze oliegigant voornamelijk van tankstations als Q8 en Tango. Sinds 1986 gebruikt het bedrijf namelijk volop de naam Q8. Tango is de budgetvariant van de tankstations van de maatschappij uit Koeweit.

De opdracht

Het bedrijf Kuwait Petroleum Europe, het Europese onderdeel van Kuwait Petroleum, was al bekend met KommaGo. In het voormalige pand maakten de werknemers namelijk al gebruik van Kenwood TK3000 portofoons. Enkele jaren geleden ging het bedrijf echter over naar een nieuw pand, de Haagsche Zwaan in Den Haag. In deze beeldbepalende kantoortoren voldeden de Kenwood portofoons niet meer qua reikwijdte en werking. Kuwait Petroleum kwam daarom terug bij KommaGo voor een solide communicatieoplossing voor BHV-situaties. Belangrijke wensen waren een hogere audiokwaliteit, betere reikwijdte en mogelijkheden tot het maken van groepen.

De oplossing

KommaGo heeft gekozen voor 24 Motorola MotoTRBO digitale portofoons in combinatie met een digitale portofoon repeater. Deze keuze is gemaakt in samenspraak met BHV-coördinatoren van reeds in het verzamelpand aanwezige bedrijven. Ook zij gaan namelijk gebruik maken van de nieuwe Motorola portofoons. De MotoTRBO digitale portofoons hebben een uitstekende audiokwaliteit, zijn eenvoudig te bedienen en bieden optimale dekking. De portofoonrepeater, uitgerust met noodvoeding, zorgt er daarnaast voor dat er feilloos geschakeld kan worden tussen verschillende gesprekssessies van de digitale portofoons. De gekozen oplossing maakt communicatie van onder andere Kuwait Petroleum helderder en efficiënter, belangrijk bij calamiteiten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bovenstaande project of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de productspecialisten van Portofoonwinkel. Bel met 030 669 1227 of mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie