Home - Product informatie - Portofoons Algemeen - Portofoon oortjes

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Portofoon oortjes

Portofoon oortjes maken het werken met uw portofoon nog gemakkelijker. Met een set portofoon oortjes heeft u altijd uw handen vrij tijdens het communiceren via de portofoon. Hierdoor kunt u sneller handelen dan wanneer u eerst een portofoon uit uw zak moet halen of weg moet stoppen. Portofoon oortjes worden veel gebruikt in de beveiliging, tijdens wintersport of in BHV-omgevingen.

Soorten portofoon oortjes

Portofoon oortjes worden onderverdeeld in drie categorieën op Portofoonwinkel: portofoon oortjes, portofoon headsets en handmicrofoons. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan portofoon accessoires. Bekijk nu direct de verschillende portofoon oortjes.

Portofoon oortjes

Portofoon oortjes 
Portofoon headsets

Portofoon headsets 
Handmicrofoons

Handmicrofoons 
Meer informatie Meer informatie
Meer informatie

Toepassingen portofoon oortjes

Portofoon oortjes zijn breed inzetbaar. In diverse branches is het gebruik van een oortje een welkome aanvulling op een portofoon. Werknemers zijn namelijk een stuk efficiënter wanneer ze hun handen vrij hebben.

Beveiliging oortjes
In de beveiliging is het zaak dat de beveiliger zich kan richten op het te beveiligen object en zijn aandacht daar volledig op kan richten. Een set portofoon oortjes geven de beveiliger de vrijheid om te communiceren zonder de portofoon in de hand te houden. Een set beveiliging oortjes wordt vaak gekoppeld met een speciale handmicrofoon die op de schouder van de beveiliger kan worden geplaatst. Deze handmicrofoon kan met een druk op de knop bedient worden zodat de beveiliger kan communiceren.

Portofoon oortjes voor BHV
Efficiënte bedrijfshulpverlening (BHV) is van levensbelang. Portofoon oortjes helpen hierbij. Met een portofoon oortje heeft de bedrijfshulpverlener zijn handen vrij, zodat er tegelijkertijd gecommuniceerd kan worden terwijl er hulp geboden kan worden wanneer nodig. Zo kunnen BHV’ers gewoon hun taken blijven uitvoeren, maar ondertussen wel professionele hulp inschakelen.

Meer informatie

Portofoonwinkel heeft een breed assortiment aan portofoon oortjes. Bent u benieuwd naar de juiste set voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227 of mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie