Home - Product informatie - Portofoons Algemeen - Peltor gehoorbescherming

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Peltor gehoorbescherming

Wanneer u werkt in omgevingen met veel lawaai is goede gehoorbescherming van groot belang. Niemand wil dag in dag uit het risico lopen op blijvende gehoorschade. Professionele gehoorbescherming biedt uitkomst. Met Peltor gehoorbescherming kunt u gerust aan de slag in lawaaierige omgevingen, zonder dat u last krijgt van gehoorbeschadiging. Peltor gehoorbescherming bestaat uit verschillende headsets, maar waar moet u op letten bij het aanschaffen van een model?

Bedrade of draadloze Peltor gehoorbescherming

Een belangrijke keuze die u moet maken is een bedrade of draadloze gehoorbeschermer. Een bedrade variant sluit u rechtstreeks aan op uw portofoon, bij draadloze gehoorbeschermers verloopt deze koppeling vaak via Bluetooth. Een draadloze Peltor gehoorbeschermer zorgt voor hoger gebruikersgemak, maar de prijs is vaak iets hoger dan bij bedrade gehoorbescherming. Voor het maken van de juiste keuze adviseren wij u om contact op te nemen met onze productspecialisten.
 

Peltor WS Alert XPPeltor WS Alert XP
FM-ontvanger
Bluetooth
Geluidsbegrenzing

Peltor WS LiteComPeltor WS LiteCom
Ingebouwde portofoon
VOX-functie
Noise-cancelling microfoon

Peltor LiteCom Pro IIPeltor LiteCom Pro
ATEX-gecertificeerd
Ingebouwde portofoon
VOX-functie en noise-cancelling

Ingebouwde portofoon

Peltor gehoorbescherming bestaat met en zonder ingebouwde handsfree portofoon. Het grote voordeel van een ingebouwde portofoon in uw gehoorbeschermer is dat u slechts 1 apparaat gebruikt voor het beschermen van uw gehoor en het communiceren met collega’s. U heeft geen extern apparaat of extra bekabeling meer nodig. Vanzelfsprekend is gehoorbescherming met ingebouwde portofoon wel prijziger dan gehoorbeschermers die dit niet hebben.

Extra functies gehoorbescherming

Natuurlijk dient een Peltor gehoorbeschermer vooral voor het beschermen van uw gehoor, maar veel toestellen hebben nog extra functies. Zo is er gehoorbescherming met een ingebouwde MP3/iPod aansluiting of een FM-functie. Hierdoor wordt uw gehoor beschermd, maar kunt u toch muziek luisteren. Let er op bij Peltor gehoorbescherming dat niet elke headset ook geschikt is om mee te communiceren.

Uitvoeringen Peltor gehoorbescherming

De Peltor gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn exemplaren met een hoofdband, gehoorbeschermers met een nekband of gehoorbescherming die bedoeld is voor een bouwhelm. Alle modellen voorkomen gehoorschade, maar afhankelijk van de situatie is de keuze voor een bepaald model de beste optie. De specialisten van Portofoonwinkel.nl adviseren u graag over de beste keuze voor uw situatie.

Meer informatie

Peltor gehoorbescherming is belangrijk om geen blijvende gehoorschade op te lopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie en nooit meer het risico van gehoorschade lopen? Neem vrijblijvend contact op met de productspecialisten van Portofoonwinkel via 030 669 1227.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie