Home - Product informatie - Portofoon met vergunning - Portofoon met hoger zendvermogen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Portofoon met hoger zendvermogen

Heeft u te weinig bereik met uw huidige portofoons? Hoort u anderen op het kanaal of hoort u voornamelijk ruis in plaats van uw collega’s? Dan heeft u behoefte aan portofoons met een hoger zendvermogen. U komt dan uit bij vergunningsportofoons.

Vergunningsportofoons

Hoger zendvermogen portofoons hebben een groter bereik en de kans op interferentie is kleiner. Dit komt door het zendvermogen van minimaal 1 Watt, waar vergunningsvrije portofoons een maximaal zendvermogen van 0,5 Watt hebben. Handig is dat u portofoons met een hoger zendvermogen ook kunt combineren met een basispost, een repeater of een steunantenne. Voor het gebruik van een vergunningsportofoon heeft u wel een zendvergunning nodig. Meer informatie over de zendvergunning voor portofoons leest u op de informatiepagina.

Portofoons testen / proefplaatsing

Natuurlijk is het altijd belangrijk om eerst voorwerk te doen voordat u portofoons gaat gebruiken. Belangrijke aspecten bij het kiezen van een portofoon is het zendvermogen, het bereik van de portofoon, de gebruiksvriendelijkheid en de aansluitmogelijkheden. Wilt u het bereik van onze toestellen zelf ervaren? Dat kan. Portofoons testen of een proefplaatsing is geen probleem en wij helpen u hier graag bij.

Hoger zendvermogen portofoons

Motorola en Kenwood blinken op dit moment uit op het gebied van vergunningsportofoons. Deze twee merken combineren een hoog zendvermogen met het gebruiksgemak van een portofoon en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Op deze pagina vindt u de belangrijkste modellen van portofoons met een hoger zendvermogen.

Motorola vergunningsportofoons

Motorola is wereldwijd marktleider als het gaat om portofoons met hoger zendvermogen. De portofoons zijn ideaal voor de professionele markt en genieten een uitstekende reputatie. De Motorola portofoonlijn omvat het complete spectrum, waaronder vergunningsvrije en vergunningsportofoons, ATEX portofoons, DMR digitale portofoons en natuurlijk bijbehorende accessoires en spare parts.

Motorola DP1400
De Motorola DP1400 is een Ultra High Frequency portofoon die zowel digitaal als analoog is te gebruiken. De portofoon werkt uitstekend binnen en buiten en u geniet altijd van uitstekende geluidskwaliteit. De Motorola DP1400 heeft een hoog zendvermogen (1-4 Watt) en beschikt over een headsetaansluiting. Daarnaast is dit toestel uitstekend in te zetten in groepen van 50 tot 100 portofoons. Voor het gebruik van deze portofoon is een zendvergunning benodigd.

Ultra High Frequency
Hoog zendvermogen (1-4 Watt)
Uitstekend geluid
 
Motorola DP1400

Motorola DP3441
Eén van de meest gekozen vergunningsportofoons is nog altijd de Motorola DP3441. Deze Ultra High Frequency portofoon blinkt uit op het gebied van betrouwbaarheid en heeft zich door de jaren heen bewezen in veel verschillende situaties. De 16 kanalen en het ruime scala aan functionaliteiten maken deze portofoon tot één van de topmodellen op de markt.

Ultra High Frequency
16 kanalen
Uitmuntend geluid
Motorola DP3441

Kenwood vergunningsportofoons

De vergunningsportofoons van Kenwood staan bekend om hun robuuste vormgeving en simpele bediening. Ondanks deze eenvoudige bediening, bieden Kenwood portofoons voldoende functionaliteiten om uitstekende prestaties te bieden in de meest veeleisende situaties. Verder zijn er voor alle vergunningsplichtige Kenwood portofoons een ruim scala aan accessoires en reserveonderdelen verkrijgbaar.
 
Kenwood TK 2302 (VHF) & 3302 (UHF) vergunningsportofoon
De Kenwood TK2302 (VHF) en TK3302 (UHF) zijn compacte portofoons met 16 kanalen. De toestellen zijn gebruiksvriendelijk, robuust en betrouwbaar. Unieke coderingen zorgen ervoor dat de interferentie met andere portofoons zo klein mogelijk is en de ingebouwde scrambler zorgt ervoor dat uw gesprekken niet kunnen worden afgeluisterd.

Compact en robuust
Ingebouwde scrambler
Uitstekend geluid
 
Kenwood TK2202

Kenwood TK3000 (UHF) vergunningsportofoon
De Kenwood TK3000 is een instapmodel vergunningsportofoon die zeer gebruiksvriendelijk werkt. De portofoon is compact en heeft 16 gesprekskanalen, waardoor u altijd helder kunt communiceren. QT en DQT coderingen zorgen ervoor dat de interferentie met andere portofoons zo klein mogelijk is. De TK3000 van Kenwood voldoet daarnaast aan diverse robuustheidsstandaarden waaronder de MIL-STD 810 C/D/E en het toestel heeft een IP54-certifcering.

Ultra High Frequency 
Gebruiksvriendelijke portofoon
Compact en robuust
Kenwood TK3000
 

Bereik vergunningsportofoons vergroten

Ook wanneer u portofoons met hoger zendvermogen in bezit heeft, kan het voorkomen dat het bereik niet voldoende is. Een repeater kan dan uitkomst bieden. Meer informatie over repeater antennes? Kijk dan op de informatiepagina.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over portofoons met een hoger zendvermogen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vergunningsportofoons in uw omgeving? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 030 669 1227.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie