Home - Product informatie - Portofoons Algemeen - Portofoon merken

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Portofoon merken

Alle merken portofoons op een rij

Advies? BEL 030-6691227

Kenwood
Kenwood maakt diverse professionele portofoons en bijbehorende accessoires. Het merk is wereldwijd één van de marktleiders en maakt zowel vergunningsvrije als vergunningsportofoons. Met Kenwood portofoons geniet u van een groot bereik en uitstekende geluidskwaliteit.

Motorola
Motorola maakt zowel professionele portofoons als eenvoudige consumentensets. Motorola is het grootste en bekendste merk op het gebied van portofoons en walkie-talkies. Motorola portofoons zijn er zowel vergunningsvrij als vergunningsplichtig.

Icom
Icom maakt portofoons die prijstechnisch interessant zijn. Icom is vooral bekend om zijn professionele marifoon apparatuur. De Icom portofoons zijn eenvoudig te bedienen en zijn daarom ook voor incidenteel gebruik prima geschikt.

Buffel
Een portofoon is een kostbaar apparaat dat u goed wilt beschermen. Met een Buffel opbergtas zorgt u hiervoor. Vrijwel alle Buffel opbergtasjes zijn gemaakt van echt leder, wat zorgt voor een goede bescherming van uw Kenwood of Motorola portofoon.

HME
HME heeft zich gespecialiseerd in paging oproepsystemen. Paging is een vlotte en betrouwbare manier van communiceren op locaties waar u in één keer veel mensen tegelijk wilt bereiken. Een HME paging oproepsysteem verhoogt de veiligheid in uw bedrijf en verbetert de communicatie.

Hyt
Hyt maakt portofoons die overeenkomsten hebben met Kenwood en Motorola portofoons. Hyt portofoons zijn iets minder high-end en liggen qua prijsniveau net wat lager. Daarom zijn het uitstekende modellen om mee te beginnen.


Hytera
Hytera ontwikkelt een brede portofooncollectie. De Hytera portofoons lopen van eenvoudig tot professioneel en van vergunningsvrij tot vergunningsplichtig. De kwaliteit is gegarandeerd bij een portofoon van Hytera.

Peltor
Gehoorbescherming is van groot belang in lawaaierige omgevingen. Peltor gehoorbescherming voorkomt blijvende schade aan uw gehoor. De gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd wel een model te vinden is voor uw situatie.

TOA 
TOA is de wereldwijde marktleider op het gebied van professionele megafoons. Deze megafoons gaan net wat verder dan de standaard modellen en bieden u de mogelijkheid om de communicatie tijdens calamiteiten verder te professionaliseren.

Vexus
Vexus heeft zich gespecialiseerd in megafoons voor het instap- en middensegment. De Vexus megafoons zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en hebben uiteenlopende functies waarmee u eenvoudig kunt communiceren. 


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie