Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Over Portofoonwinkel

Portofoonwinkel is onderdeel van KommaGo bv, een onderneming die sinds 1999 actief is op internet.
Onder KommaGo vallen gespecialiseerde internet winkels met elk een eigen team van experts die u voorzien van advies op maat.

Portofoonwinkel is de specialist als het gaat om communicatie op korte tot middellange afstanden. Portofoons zijn niet meer weg te denken binnen het MKB en grotere ondernemingen. Dankzij een duidelijke site structuur en volledige informatie is het maken van de juiste keuze nog eenvoudiger geworden. En wilt u 100% zekerheid? Grijp de telefoon en u ontvangt dezelfde dag nog een passend advies en een aantrekkelijke offerte. Onze specialisten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De focus ligt op het bedrijfsleven, maar ook voor alle consumentenoplossingen kunt u op Portofoonwinkel.nl terecht. Oplossingen voor bedrijfshulpverlening, beveiliging, evenementen en de werkvloer zijn direct via de website te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te laten stellen. En gaat u voor het eerst vergunningsportofoons gebruiken? Wij geven u graag passend advies.

  Het assortiment van Portofoonwinkel.nl omvat:

  • Licentievrije portofoons
  • Portofoons met hoog zendvermogen
  • Kant-en-klare portofoonpakketten
  • Alle denkbare accessoires en spare parts
  • Peltor gehoorbeschermers
  • Professionele megafoons
  • Paging systemen
  • Verhuurportofoons

KommaGo

KommaGo heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van e-commerce. Onze filosofie is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten, gekoppeld aan een scherpe prijsstrategie. Omdat KommaGo louter met productspecialisten werkt kunnen klanten snel van een passend advies worden voorzien.