Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Kenwood TK3301 portofoon

Professioneel, vergunningsvrij

Kenwood TK3301 portofoon
Professioneel, vergunningsvrij

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Portofoonwinkel met een  4.39/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Kenwood Protalk TK-3301E is helaas niet meer leverbaar maar heeft wel een directe opvolger gekregen, de Kenwood TK-3501 portofoon.

Ideaal voor:
 • BHV gebruik
 • In de Bouw
 • Beveiliging
 • Transport & Logistiek
 • Medische instellingen

       


Portofoon met groot bereik, zonder vergunning
De Kenwood Protalk TK-3301E heeft een groot bereik van maximaal 5 km in een open veld. Hier is dankzij de PMR446 frequentie band geen zendvergunning voor nodig. Het zendvermogen van de Kenwood Protalk TK-3301E is 0,5 watt.

Indien u meer bereik nodig heeft raden wij u aan om te kijken naar de Kenwood TK3000 portofoon. Hiervoor is wel een vergunning nodig. Portofoonwinkel helpt u graag met de aanvraag.

Robuuste behuizing
Met zijn gietaluminium frame voldoet de Kenwood Protalk TK-3301E portofoon aan strenge normen voor een betrouwbare werking onder de meest veeleisende omstandigheden. De portofoon is uitzonderlijk sterk en heeft een hermetisch afgesloten behuizing. De portofoon is bestand tegen schokken en is gebouwd om alle weersomstandigheden te trotseren.

Zeer goede geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit van de Kenwood TK-3301E is van uitzonderlijk hoog niveau waardoor u altijd optimaal verstaanbaar bent. Het volume van deze portofoon is hoog op te schroeven zodat u alle binnenkomende berichten goed kunt verstaan.

De 16 kanalen geven u de ruimte om te schakelen tussen verschillende groepen portofoons, dit maakt de Kenwood Protalk TK-3301E portofoon uitermate geschikt om grootschalig in te zetten.

Gratis testen met de Kenwood TK3301
Het is mogelijk om voor vijf werkdagen vrijblijvend te testen met de Kenwood TK-3301. Twijfelt u nog of wilt u de portofoons in actie zien voordat u beslist? Vraag dan een vrijblijvende proefplaatsing aan!

Meer informatie over het testen van portofoons? Bekijk onze proefplaatsing-pagina

Kenwood TK-3301E oortjes en headsets
Op de Kenwood Protalk TK-3301E kunt u ook een set portofoon oortjes of headsets aansluiten. Zo kunt u de portofoon gebruiken terwijl deze aan uw riem hangt of in een een zak gestopt is.

Aanbevolen voor de TK-3301E
Voor de Kenwood Protalk TK-3301E raden wij de volgende accessoires aan:
Kenwood OortjesKenwood HeadsetsKenwood handmicrofoons


Uitgebreide specificaties Kenwood TK-3301E
De volledige lijst met specificaties kunt u terugvinden in de Kenwood Protalk TK-3301E datasheet.
Klik hier voor meer informatie over de Kenwood Protalk serie.

De meest belangrijke specificaties voor deze vergunningsvrije portofoon:Specificaties
 • 0,5 watt zendvermogen
 • 16 kanalen
 • maximaal 5 km bereik
 • toetsenblokkering
 • 10 oproeptonen
 • Voice Inversion Scrambler (moeilijk af te luisteren)      
Inhoud doos:
 • Kenwood Protalk TK-3301E portofoon
 • Snellader KSC-35S (opladen duurt gemiddeld 2 uur)
 • Accu KNB-45LM Lithium Ion (2000 mAh)
 • Riemclip & Nederlandstalige handleiding


 • Specificaties

  Merk Kenwood
  Artikelnummer TK3301E
  EAN 019048184825
  Techniek Analoog
  Vergunning Vergunningsvrij
  Indicatie bereik 1-3km
  Accuduur 12 uur of meer
  Waterdichtheid Spatwaterdicht
  Formaat Normaal
  Display Nee
  Explosieveilig (ATEX) Nee
  Inclusief oplader Ja
  Frequentie UHF
  Aantal kanalen 16-31 kanalen
  Aantal toestellen 1
  Contact

  Vraag het onze expert!

  Team Security

  030 669 1227
  E-mail

  Alternatieven

  • Kenwood ProTalk TK-3401D Digitale portofoon

   2 Reviews

   199,00excl. btw

   240,79incl. btw

   Levertijd 1 tot 3 werkdagen


   Meer informatie
  • Kenwood ProTalk TK-3501

   Vergunningsvrije portofoon

   1 Reviews

   165,00excl. btw

   199,65incl. btw

   Bel voor levertijd


   Meer informatie

  Reviews

  5

  van de 5

  11 reviews

  5 sterren 7
  4 sterren 4
  3 sterren 0
  2 sterren 0
  1 ster 0

  Dit product beoordelen?

  Drovadeno bv

  06-05-2013

  Het zijn uitstekende portofoon,s.
  Wij gebruiken ze dagelijks op de binnenvaart in weer en wind en zijn er zeer tevreden mee.

  Agnes Huizinga

  21-09-2012

  De tk 3301 past goed bij de TK3201 portofoons die we al hadden. Portofoonwinkel heeft ervoor gezorgd dat de portofoon ook aangeeft welk kanaal er gekozen is. De portofoons zijn snel afgeleverd en waren keurig verpakt.

  Bedankt voor de goede service!

  Paul

  03-09-2012

  Deze portofoons zijn een goede keuze voor ons geweest want wij kwamen altijd in de knoop met de laadtijd en werktijden. De portofoons van Kenwood Protalk zijn in maximaal 3 uur helemaal vol en werken dan heel lang. Langer dan onze shifts duren. Toch hebben we extra accu's erbij genomen omdat we de apparatuur echt intensief in gebruik hebben.

  Veelgestelde vragen

  Houd de middelste knop ingedrukt en draai de portofoon aan. Vervolgens kunt u met de knoppen de gevoeligheid van de VOX instellen. Druk op de PTT toets om uw instelling te bevestigen. LET OP: de VOX functie werkt alleen in combinatie met headset accessoires die VOX ondersteunen!
  Nee, Basisposten / mobilofoons zijn enkel verkrijgbaar voor vergunningsportofoons. Dit in verband met de hoeveelheid spraakverkeer die een basispost kan produceren.

  De PMR446 band is hierop niet toegerust en daarom zijn er geen basisunits voor vergunningsvrije portofoons. Bovendien werken PMR446 portofoons altijd met een vaste antenne en basisunits hebben een demonteerbare & verstelbare antenne.

  Een veelgekozen vergunningsportofoon is de Kenwood TK3302, welke u op onze website kunt terugvinden. 
  De Kenwood TK3301 portofoon is een uitstekende keuze voor bouwlocaties. De portofoon is bestand tegen vocht en vuil en biedt een goede geluidskwaliteit. Ook als er veel omgevingslawaai is, zult u ontvangen berichten goed kunnen verstaan.

  Het is aan te bevelen om de TK3301 uit te rusten met een stevige Buffel draagtas DT2720, voor optimale bescherming tegen vallen / stoten.
  Alhoewel de Kenwood TK3301 uitstekende prestaties biedt, kunnen we ons voorstellen dat deze portofoon wat groot en lomp is voor representatieve winkelomgevingen.

  In die situatie zouden de Motorola CLP446 portofoons een goede keuze kunnen zijn! Deze compacte portofoons kunnen met behulp van een cord of een magnetische draagclip aan / onder de kleding worden gedragen en zijn zeer eenvoudig te bedienen.

  Als u een offerte voor de CLP446 portofoons wenst te ontvangen, dan horen we dat graag!
  De TK3301 is standaard uitgerust met een accu die ruim 20 uur werktijd kan bieden. Vanzelfsprekend zijn er ook losse accu's (KNB-45LM) bij te bestellen om de werktijd verder te verlengen.

  De snellader van de TK3301 zorgt ervoor dat lege accu's is maximaal 3 uur weer volledig zijn opgeladen. De Kenwood portofoons werken met een druppel laad systeem. Dit betekent dat de portofoons gewoon in de lader kunnen blijven staan, ook als de accu volledig is opgeladen. De portofoon staat dan gebruiksklaar in de lader. Het is overigens ook mogelijk om de accu los te halen van de portofoon en deze los in de oplader te plaatsen.
  De  Voice Inversion Scrambler op de Kenwood portofoons zorgt ervoor dat verzonden berichten voor andere portofoonsgebruikers niet verstaanbaar zijn. De spraakberichten worden met deze functie vervormd en aan de ontvangstzijde weer "gerepareerd". In de praktijk wordt deze functie maar incidenteel gebruikt, maar het is mogelijk.

  Als u op zoek bent naar een communicatie oplossing waarbij de berichten niet / moeilijk afluisterbaar zijn, dan zijn digitale Nexedge portofoons een uitstekende oplossing. Digitale portofoons hebben nog veel meer voordelen te bieden ten opzichte van analoge portofoons. Kijkt u eens naar de Kenwood Nexedge NX320 portofoons en gerelateerde apparatuur! We hebben bovendien een complete bundel van 4 digitale portofoons met bijpassende beveiligingsoortjes op de website staan.

  De digitale portofoons zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en bieden topprestaties!
  De TK3301 portofoon kan presteren in koude en heel warme omgevingen. Luchtvochtigheid en eventueel spatwater zullen de portofoon niet deren, dankzij de IP normering.

  Als u de portofoons langere tijd achtereen in een zeer koude koelcel gaat gebruiken, kan het raadzaam zijn om het gebruik van NimH accu's te overwegen. Die bieden een nog langere werktijd. 
  Er zijn diverse soorten headsets aan te sluiten op de Kenwood TK3301 portofoons. U kunt hierbij denken aan compacte oortjes met krulsnoer, maar ook een handmicrofoon of een comfortabele hoofdband headset. Alle headsets zijn uitgerust met ruisonderdrukking in de microfoon.

  Voor extreem lawaaiige omgevingen zijn de Peltor gehoorbeschermers een goede oplossing. Deze headsets zijn ook aan te sluiten op de Kenwood TK3301. 
  We bieden de mogelijkheid om vrijblijvend 2 Kenwood TK3301 portofoons op proef te ontvangen voor een test op locatie. Zodoende kan worden vastgesteld of de portofoons naar wens functioneren en voldoende reikwijdte bieden.

  U kunt ook besluiten om direct met een set vergunningsportofoons te testen. Deze bieden betere prestaties en de kans op storing / medegebruik zal stukken kleiner zijn. Zeker als het magazijn in een stedelijk gebied of op een industrieterrein staat, kunt u erop rekenen dat er in de nabije omgeving veel portofoons worden gebruikt. Vergunningsportofoons, zoals de Kenwood TK3000 of de Kenwood TK3302 kunnen ervoor zorgen dat u van die portofoons geen overlast ondervindt. Bovendien zullen deze portofoons verder reiken in magazijnomgevingen en tussen de stellingen.

  De proefplaatsing is vrijblijvend en kostenloos! Bovendien kunnen wij u, als u besluit vergunningsportofoons aan te kopen, assisteren bij het aanvragen van de benodigde zendmachtiging bij Agentschap Telecom. 
  De KNB-45LM is reeds de meest krachtige accu voor de Kenwood Protalk TK3301. Wel kunt u overwegen om een of meerdere reserve accu's aan te kopen om de werktijd te verlengen.

  Als de KNB-45LM volledig is opgeladen, biedt deze een werktijd tot maximaal 24 uur. 
  Bij deze Kenwood TK3301 portofoon kunt u autolader KVC-19 toepassen. Dit is een robuuste houder waar de TK3301 Protalk ingeplaatst kan worden. De autolader kan functioneren op 12 - 24 volt en zorgt ervoor dat de accu weer snel is opgeladen!
  Standaard staat de kanaalspraak functie nog niet ingesteld op de Kenwood TK3301 portofoons. Niet iedere gebruiker heeft hier behoefte aan! De kanaalspraak functie is instelbaar in het Nederland of Engels. U kunt deze functie niet zelf activeren, dat kunnen wij voor u doen door de portofoon te programmeren.

  Neemt u gerust contact op als u uw portofoons wilt laten instellen! 
  De Kenwood TK-3301 is de directe opvolger van de TK-3201.
  Deze portofoon werkt zonder problemen met de TK-3201 en maakt gebruik van dezelfde 16 kanalen.