Kenwood TK-3260EXE UHF Atex portofoon


1046.65 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Kenwood TK-3260EXE UHF Atex portofoon

De Kenwood TK-3260EX ATEX-gecertificeerde portofoon is ontworpen voor communicatie in explosiegevoelige omgevingen. Voor extra bescherming van de gebruiker heeft dit toestel drie veiligheidsfuncties en wordt er een alarmsignaal afgegeven bij inactiviteit.

Lees meer

Eigenschappen Kenwood TK-3260EX

ATEX Zone 2/22 gecertificeerde UHF portofoon
Vervaardigd uit robuust materiaal
Drie veiligheidsfuncties (optioneel)
Alarmsignaal bij inactiviteit (optioneel)
Scanfunctie en 'Talk Back' (optioneel)
Uitstekende geluidskwaliteit
Lange batterijduur: 23 uur
Vergunningsportofoon


ATEX-gecertificeerde portofoon
De Kenwood TK-3260EX ATEX-gecertificeerde portofoon is bedoeld voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen, zoals olieraffinaderijen, graansilo's of chemische fabrieken. De portofoon is vervaardigd uit robuuste materialen en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Voor het bekijken van het ATEX-certificaat kijkt u onder het tabblad 'Specificaties'. Overigens is deze portofoon ook uitstekend in combinatie met non-ATEX portofoons te gebruiken.

Drie veiligheidsfuncties
Speciaal voor het werken in gevaarlijke omgevingen heeft deze Kenwood portofoon drie veiligheidsfuncties. De 'man-down'-waarschuwing wordt automatisch verstuurd wanneer het toestel gedurende lange tijd niet rechtop wordt gehouden. Een zelfde waarschuwing wordt afgegeven wanneer de portofoon flink heen en weer wordt geschud of wanneer de Kenwood TK-3260EX lange tijd achter elkaar stationair draait.

Alarmsignaal bij inactiviteit
Deze portofoon beschikt over nog een extra alarmfunctie. Wanneer de knoppen van de portofoon gedurende een ingestelde tijd niet worden gebruikt, klinkt er een waarschuwingssignaal. Mocht de gebruiker hier niet op reageren, dan wordt er automatisch een noodoproep verstuurd naar een door u ingesteld nummer.

Scanfunctie en 'Talk Back'
Met deze portofoon kunt u altijd direct communiceren omdat het toestel automatisch zoekt naar het best mogelijke gesprekskanaal (scanfunctie). Bij inkomende oproepen maakt u gebruik van de 'Talk Back'-functie. Deze functie zorgt ervoor dat u direct kunt terugpraten, zonder dat u een kanaal hoeft te selecteren.

LET OP: De bovenstaande functies zijn optioneel en moeten geprogrammeerd worden. Portofoonwinkel kan dit voor u doen. Neem voor meer informatie contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227.

Uitstekende geluidskwaliteit
Op de werkplek is uitstekende geluidskwaliteit van een portofoon vereist. Zelfs in lawaaierige omgevingen moet u uw gesprekspartner moeiteloos kunnen verstaan. Met de Kenwood TK-3260EX is dit geen probleem. Omgevingsgeluid wordt gereduceerd en de geluidskwaliteit geoptimaliseerd.

Lange batterijduur
De batterij van de Kenwood TK-3260EX gaat tot 23 uur mee bij normaal gebruik (5% verzenden, 5% ontvangen, 90% stand-by). Ook de batterij van dit toestel is ATEX-gecertificeerd en is daarom uitsluitend te gebruiken bij deze portofoon of de TK-2260EX (VHF-variant).

Digitale portofoon
De Kenwood TK-3260EX is een digitale portofoon. Digitale portofoons hebben vele voordelen ten opzichte van analoge portofoons, u leest ze allemaal op de informatiepagina.

Zendvergunning
Voor het gebruik van deze portofoon heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning. Bijvoorbeeld wat de kosten zijn en hoe u de zendvergunning kunt aanvragen.

Inhoud verpakking

  • Kenwood TK-3260EX
  • Lader + Batterij
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct

Kenwood Authorized Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: TK-3260EXE
EAN: 019048194787

Merk: Kenwood

Lees meerAlternatieven

Kenwood KMC-46EXM

Kenwood KMC-46EXM

handmicrofoon, ATEXLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 187,55 incl. btw
€ 155,00 excl. btw

Accessoires

Kenwood KNB-58 ATEX accu

Kenwood KNB-58 ATEX accu

1880 Mah, voor TK2260 / 3260 portofoons


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 181,50 incl. btw
€ 150,00 excl. btw
Kenwood KMC-46EXM

Kenwood KMC-46EXM

handmicrofoon, ATEX


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 187,55 incl. btw
€ 155,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie