Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Kennisblog

Diensten

Portofoon en Repeater Programmering

Portofoon en Repeater Programmering

Vergunningsvrije portofoon, vergunninghoudende portofoon of repeater aangeschaft? Laat deze programmeren!

Portofoon Veldsterktemeting

Portofoon Veldsterktemeting

Bereik van uw vergunning houdende portofoons te klein? Laat een proefopstelling of veldsterktemeting uitvoeren!

Portofoons huren

Portofoons huren

Snel en eenvoudig portofoons huren vanaf € 2,-


Zakelijk

RealWear: handsfree op het hoofd draagbare tablets

RealWear: handsfree op het hoofd draagbare tablets

RealWear is van mening dat alle beloftes die digitalisering met zich meebrengt niet waargemaakt worden zonder de meest essentiële schakel: eerstelijns medewerkers. De veiligheid van deze medewerkers staat voor RealWear voorop. Technologische producten zoals hun wearables dienen volgens RealWear niet alleen bij te dragen aan een verhoogde veiligheid, maar moeten ook het snel klaren van een klus gemakkelijker maken. Met hun producten wil RealWear de medewerkers versterken.

PrioCom: voorrang voor BHV communicatie op het 4G netwerk

PrioCom: voorrang voor BHV communicatie op het 4G netwerk

Wilt u verzekerd zijn van een altijd werkende 4G verbinding voor uw missiekritische communicatie via 4G portofoons? Portofoonwinkel levert speciaal voor belangrijke communicatie, zoals voor uw BHV, de PrioCom 4G Push-To-Talk-dienst. Deze dienst biedt voorrang op het landelijke T-Mobile netwerk, waardoor bij een ongeval de portofooncommunicatie over 4G tussen uw hulpverleners prioriteit zal krijgen op het 4G netwerk. Dit zorgt ervoor dat de hulpverlening goed op gang komt en blijft. Portofoonwinkel is officieel reseller van de PTT-dienst, zodat u hiervan gebruik kunt maken in combinatie met uw 4G portofoons.

Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat

Slechthorendheid is één van de meest voorkomende beroepsziektes in Nederland. Tijdens het werk kan het volume van het omgevingsgeluid al snel oplopen. Als gevolg van een constante blootstelling aan te hard geluid, loopt men op veel werkplekken kans op gehoorbeschadiging. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, havens of fabrieken, maar ook aan minder voor de hand liggende omgevingen zoals zwembaden en kinderdagverblijven. Om dit te voorkomen is goede gehoorbescherming noodzakelijk. Daarom biedt KommaGo oordoppen op maat.

Portofoon veldsterktemeting

Portofoon veldsterktemeting

Communicatie via portofoons is zeer efficiënt. Medewerkers staan direct met elkaar in verbinding en kunnen snel overleggen. Maar als de signaalsterkte van portofoons binnen uw organisatie niet toereikend is, dan heeft u er vrij weinig aan. Repeaters zijn vaak dé oplossing voor dit probleem. Deze vergroten het bereik van uw vergunning houdende portofoons.

Alles over 4G Portofoons

Alles over 4G Portofoons

U zit toch niet op een portofoon met slecht bereik te wachten? Want of u nu een taxichauffeur, beveiliger, verkeersregelaar of evenementenorganisator bent; door uitstekende communicatie loopt alles op rolletjes. Met Telo 4G portofoons behoort slecht bereik tot het verleden, zodat u duidelijk en snel communiceert en veilig werkt. Bovendien hebben 4G portofoons veel meer te bieden.

Full-duplex communicatiesystemen

Full-duplex communicatiesystemen

Duidelijke handsfree communicatie is onmisbaar in industriële omgevingen, op bouwplaatsen en in professionele sportomgevingen. Full-duplex communicatiesystemen vormen hiervoor de perfecte oplossing! De systemen creëren een open lijn verbinding, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen spreken. Bij de meeste systemen zelfs zonder een knop in te drukken! Hierdoor overlegt u handsfree en sneller dan bij half-duplex systemen zoals portofoons, waarmee u na elkaar spreekt. Een hogere handelingssnelheid en betere veiligheid door directe communicatie; dat is wat u kunt bereiken met full-duplex communicatiesystemen.


Portofoons Algemeen

Portofoons voor indoor speeltuinen

Portofoons voor indoor speeltuinen

In indoor speeltuinen moeten kinderen veilig kunnen spelen, dus even weglopen om hulp te zoeken is niet mogelijk. Met een Motorola CLP446e portofoon bereikt u collega’s met één druk op de knop, terwijl u ondertussen toezicht houdt. Snelle én efficiënte communicatie dus!
 

Portofoons in de educatieve sector

Portofoons in de educatieve sector

Op scholen en op de kinderopvang is veiligheid en toezicht van groot belang. Wat doet u dan als u hulp van een collega nodig heeft of wilt overleggen? Leg snel en efficiënt contact via portofoons!

Gebruikershandleiding Motorola CLP446 portofoon

Gebruikershandleiding Motorola CLP446 portofoon

Heeft u Motorola CLP446 portofoons aangeschaft? Bekijk dan voor ingebruikname deze informatiepagina.Voor een lange levensduur van Motorola CLP446 portofoons en bijbehorende headsets is het belangrijk dat u deze producten op de juiste wijze gebruikt. In de video geven wij u een aantal tips over:

Portofoons in hospitality

Portofoons in hospitality

In de hospitality branche komen portofoons op allerlei manieren van pas. Hotels en andere hospitality-organisaties stellen ons dan ook veel vragen over de ideale portofoon-installatie voor hun zaak. Op deze leggen wij uit wat we voor u kunnen betekenen en welke voordelen portofoons bieden.

Portofoons in BHV

Portofoons in BHV

Bij moderne bedrijfshulpverlening (BHV) zijn portofoons simpelweg onmisbaar. Bedrijven weten echter vaak niet welke portofoon het meest geschikt is voor hun organisatie. Om u hierbij te helpen leggen wij op deze pagina uit waar de ideale BHV portofoon aan moet voldoen, evenals wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van portofoon installatie.
 

Portofoons en oortjes voor horeca en retail

Portofoons en oortjes voor horeca en retail

Portofoons zijn belangrijk voor goede communicatie in winkels en horecaomgevingen. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of wij kunnen zorgen voor een portofoonsysteem dat perfect aansluit op diverse wensen en behoeften. Op deze pagina leggen wij u uit waar u op moet letten bij de aanschaf van portofoons en wat portofoons u kunnen opleveren in de retail en horeca. 
 


Portofoon met vergunning

Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning voor portofoons

Een zendvergunning is een schriftelijke toestemming die u als particulier of organisatie krijgt, om portofoons te gebruiken die op een hoger zendvermogen werken. Daardoor kunt u over grotere afstanden communiceren met portofoons. Portofoonwinkel adviseert u graag over de juiste portofoons voor uw situatie.

Regelgeving Maritieme Portofoons: ATIS en SOLAS

Regelgeving Maritieme Portofoons: ATIS en SOLAS

Voor het gebruik van diverse portofoons heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning voor portofoons op het land. Gaat u varen, dan heeft u in de meeste gevallen een marifoon en minimaal twee ATEX portofoons nodig. Voor het gebruik van deze apparatuur heeft u ook onder andere een vergunning nodig.

Portofoon met hoger zendvermogen

Portofoon met hoger zendvermogen

Heeft u te weinig bereik met uw huidige portofoons? Wordt u door anderen gestoord op het kanaal of hoort u voornamelijk ruis in plaats van uw collega’s? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar portofoons met een hoger zendvermogen. U komt dan uit bij vergunningsportofoons, waarover u op deze pagina meer leest. Wat zijn vergunningsportofoons, waar moet u op letten en welke portofoonmodellen zijn geschikt voor uw situatie?


Nieuwe website

Vernieuwde website, zelfde service!

Vernieuwde website, zelfde service!

Het was u vast al opgevallen: onze website is vernieuwd! De afgelopen periode heeft ons team keihard gewerkt om het geheel in een moderner en vooral overzichtelijker jasje te steken. Zo ziet u in het hoofdmenu niet alleen het uitgebreide productassortiment, maar vindt u ook onze diensten en support gemakkelijk terug. En bent u ingelogd, dan kunt u direct naar uw laatst bekeken producten navigeren. De responsive website wordt op alle (mobiele) apparaten duidelijk weergegeven en werkt intuïtief. Het strakke design en de verbeterde indeling zijn nieuw, maar u kunt uiteraard nog altijd rekenen op dezelfde vertrouwde service. Wij staan graag voor u klaar!