Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Kennisblog

Diensten

Portofoons huren

Portofoons huren

Snel en eenvoudig portofoons huren, kun je bij ons al vanaf € 2,50 per dag!

Portofoon Veldsterktemeting

Portofoon Veldsterktemeting

Bereik van uw vergunning houdende portofoons te klein? Laat een proefopstelling of veldsterktemeting uitvoeren!

Portofoon en Repeater Programmering

Portofoon en Repeater Programmering

Vergunningsvrije portofoon, vergunninghoudende portofoon of repeater aangeschaft? Laat deze programmeren!

Preventief Portofoon en Repeater Onderhoud

Preventief Portofoon en Repeater Onderhoud

Verzekerd zijn van perfect werkende portofoons, mobilofoons en repeaters? Laat ons jouw apparatuur preventief onderhouden!


Zakelijk

Motorola WAVE PTX Push-To-Talk

Motorola WAVE PTX Push-To-Talk

Met Motorola WAVE PTX verbindt u uw team snel en efficiënt via verschillende apparaten, netwerken en locaties. Deze PTT-service (push-to-talk) zorgt dat uw missiekritische communicatie binnen heel Europa optimaal verloopt. Naast de landsgrenzen laat de service zich ook niet beperken tot één type apparaat. De PTT-toepassing is zowel op een portofoon, mobilofoon, smartphone of eigen device te gebruiken en de meldkamer houdt contact en monitort het geheel via de pc. Doordat de applicatie gebruikmaakt van bestaande netwerkverbindingen (4G en WiFi) hoeft u geen dure investering te doen in een eigen infrastructuur met o.a. repeaters. Kortom: Motorola WAVE PTX is dé onbegrensde service voor branches waar communicatie het verschil maakt.

Kenwood Protalk portofoons

Kenwood Protalk portofoons

Kenwood heeft een breed assortiment met verschillende soorten professionele portofoons. Met de jarenlange kennis van communicatie heeft Kenwood diverse ProTalk modellen op de markt gebracht met allen een uitstekende robuuste behuizing. Momenteel bestaat het Kenwood ProTalk assortiment o.a. uit onderstaande modellen.

Paging oproepsystemen

Paging oproepsystemen

Een paging oproepsysteem is een systeem waarmee u snel en efficiënt boodschappen kunt overbrengen aan uw klanten, gasten of personeel. Desgewenst kunnen specifieke personen of afdelingen direct opgeroepen worden.

Digitale portofoon, de voordelen

Digitale portofoon, de voordelen

Steeds meer bedrijven zijn bezig met de migratie van analoge naar digitale portofoons. Maar minstens net zoveel bedrijven hebben vragen omtrent deze migratie. Wat zijn de beperkingen van analoge portofoons? Is het mogelijk om een digitale portofoon in gebruik te nemen naast de bestaande analoge apparatuur? En wat zijn de voordelen van een digitale portofoon ten opzichte van analoge portofoons? Op deze pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen over de migratie van analoge naar digitale portofoons.

Full-duplex communicatiesystemen

Full-duplex communicatiesystemen

Duidelijke handsfree communicatie is onmisbaar in industriële omgevingen, op bouwplaatsen en in professionele sportomgevingen. Full-duplex communicatiesystemen vormen hiervoor de perfecte oplossing! De systemen creëren een open lijn verbinding, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen spreken. Bij de meeste systemen zelfs zonder een knop in te drukken! Hierdoor overlegt u handsfree en sneller dan bij half-duplex systemen zoals portofoons, waarmee u na elkaar spreekt. Een hogere handelingssnelheid en betere veiligheid door directe communicatie; dat is wat u kunt bereiken met full-duplex communicatiesystemen.

Alles over 4G Portofoons

Alles over 4G Portofoons

U zit toch niet op een portofoon met slecht bereik te wachten? Want of u nu een taxichauffeur, beveiliger, verkeersregelaar of evenementenorganisator bent; door uitstekende communicatie loopt alles op rolletjes. Met Telo 4G portofoons behoort slecht bereik tot het verleden, zodat u duidelijk en snel communiceert en veilig werkt. Bovendien hebben 4G portofoons veel meer te bieden.


Portofoons Algemeen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij zijn een internetwinkel en bieden online diverse topmerken portofoons en accessoires aan. Portofoonwinkel levert zowel aan bedrijven als particulieren en streeft ernaar om kwaliteit te bieden tegen scherpe prijzen. Mede doordat wij een internetwinkel zijn, kunnen wij onze producten tegen deze aantrekkelijke prijzen aanbieden. Bij portofoonwinkel ontvangt u advies op maat en persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie!

Walkietalkie of Portofoon?

Walkietalkie of Portofoon?

Een portofoon, ook wel walkietalkie genoemd, is een draagbaar zend- en ontvangtoestel voor communicatie tussen meerdere personen. Het apparaat wordt voornamelijk door professionele gebruikers (bedrijven) een portofoon genoemd. De benaming walkietalkie wordt meestal gebruikt voor apparaten die recreatief ingezet worden. Deze benaming is ontstaan omdat de gebruiker tijdens het gesprek (talk) kan lopen (walk). Een smartphone was toentertijd nog niet gebruikelijk.

Welke connector past op mijn portofoon?

Welke connector past op mijn portofoon?

Zoekt u accessoires voor uw portofoon (zoals oortjes, een headset of handmicrofoon) maar weet u nog niet welke connector op uw portofoon past? Op deze pagina vindt u per merk verschillende connectoren met daarbij de portofoons waarvoor zij geschikt zijn. Portofoons hebben namelijk verschillende aansluitingen, waardoor niet elke accessoire past. Staat het model dat u zoekt niet op deze pagina weergegeven? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste accessoires.

Portofoon oortjes

Portofoon oortjes

Portofoon oortjes maken het werken met een portofoon nog gemakkelijker. Heeft u portofoon oortjes aangesloten, dan heeft u altijd uw handen vrij tijdens het communiceren via de portofoon. Hierdoor kunt u sneller en veiliger handelen dan wanneer u eerst een portofoon uit uw zak moet halen en weer moet opbergen. Op deze pagina leest u meer over de verschillende accessoires, welke varianten er zijn en voor welke toepassingen deze het meest

Portofoon repeater

Portofoon repeater

Portofoons zijn een prima oplossing om heldere communicatie mogelijk te maken. Portofoons hebben doorgaans een groot bereik en zijn minder storingsgevoelig dan mobiele telefoons. Soms is het bereik van uw portofoons toch niet voldoende. Wilt u het bereik uitbreiden, dan heeft u een portofoon repeater nodig. Hoe werkt dit en wat is hierbij het verschil tussen analoge en digitale portofoons?

Gebruikershandleiding Motorola CLP446 portofoon

Gebruikershandleiding Motorola CLP446 portofoon

Heeft u Motorola CLP446 portofoons aangeschaft? Bekijk dan voor ingebruikname deze informatiepagina.Voor een lange levensduur van Motorola CLP446 portofoons en bijbehorende headsets is het belangrijk dat u deze producten op de juiste wijze gebruikt. In de video geven wij u een aantal tips over:


Portofoon met vergunning

Portofoon met hoger zendvermogen

Portofoon met hoger zendvermogen

Heeft u te weinig bereik met uw huidige portofoons? Wordt u door anderen gestoord op het kanaal of hoort u voornamelijk ruis in plaats van uw collega’s? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar portofoons met een hoger zendvermogen. U komt dan uit bij vergunningsportofoons, waarover u op deze pagina meer leest. Wat zijn vergunningsportofoons, waar moet u op letten en welke portofoonmodellen zijn geschikt voor uw situatie?

Regelgeving Maritieme Portofoons: ATIS en SOLAS

Regelgeving Maritieme Portofoons: ATIS en SOLAS

Voor het gebruik van diverse portofoons heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning voor portofoons op het land. Gaat u varen, dan heeft u in de meeste gevallen een marifoon en minimaal twee ATEX portofoons nodig. Voor het gebruik van deze apparatuur heeft u ook onder andere een vergunning nodig.

Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning voor portofoons

Een zendvergunning is een schriftelijke toestemming die u als particulier of organisatie krijgt, om portofoons te gebruiken die op een hoger zendvermogen werken. Daardoor kunt u over grotere afstanden communiceren met portofoons. Portofoonwinkel adviseert u graag over de juiste portofoons voor uw situatie.


Nieuwe website