Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Kennisblog

Diensten

Portofoons huren

Portofoons huren

Snel en eenvoudig portofoons huren vanaf € 2,50 per dag

Portofoon Veldsterktemeting

Portofoon Veldsterktemeting

Bereik van uw vergunning houdende portofoons te klein? Laat een proefopstelling of veldsterktemeting uitvoeren!

Portofoon en Repeater Programmering

Portofoon en Repeater Programmering

Vergunningsvrije portofoon, vergunninghoudende portofoon of repeater aangeschaft? Laat deze programmeren!


Zakelijk

Zijn uw Motorola CLP446 portofoons nog up-to-date?

Zijn uw Motorola CLP446 portofoons nog up-to-date?

Efficiënte communicatie is onmisbaar in winkels, horeca, pretparken en bij andere faciliteiten waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Een communicatiesysteem laat medewerkers elkaar snel informeren, zodat bezoekers direct geholpen worden. Een goede reden om er dus voor te zorgen dat uw CLP446 portofoons een check-up krijgen of kies voor een upgrade naar de CLP446e portofoons.

Motorola WAVE PTX Push-To-Talk

Motorola WAVE PTX Push-To-Talk

Met Motorola WAVE PTX verbindt u uw team snel en efficiënt via verschillende apparaten, netwerken en locaties. Deze PTT-service (push-to-talk) zorgt dat uw missiekritische communicatie binnen heel Europa optimaal verloopt. Naast de landsgrenzen laat de service zich ook niet beperken tot één type apparaat. De PTT-toepassing is zowel op een portofoon, mobilofoon, smartphone of eigen device te gebruiken en de meldkamer houdt contact en monitort het geheel via de pc. Doordat de applicatie gebruikmaakt van bestaande netwerkverbindingen (4G en WiFi) hoeft u geen dure investering te doen in een eigen infrastructuur met o.a. repeaters. Kortom: Motorola WAVE PTX is dé onbegrensde service voor branches waar communicatie het verschil maakt.

Motorola digitale portofoons

Motorola digitale portofoons

Digitale Motorola portofoons zijn tegenwoordig alom verkrijgbaar. Motorola voert deze portofoons onder de noemer ‘NMR’ of ‘MotoTRBO’. Maar wat houdt een digitale portofoon van Motorola precies in, wat zijn de voor- en nadelen en wat kunt u ermee?

Veiligheidsfuncties op portofoons

Veiligheidsfuncties op portofoons

Portofoons zijn een zeer handig communicatiemiddel en kunnen bovendien voor een veiligere werkomgeving zorgen. Merken als Motorola, Kenwood en Hytera bieden namelijk portofoons met handige veiligheidsfuncties zoals man down detectie en de lone worker functie. Zo kunt u de veiligheid van uw werknemers in bijvoorbeeld de bouw, beveiliging, industrie of andere branches verhogen en adequaat reageren in het geval van een calamiteit.

Kenwood Protalk portofoons

Kenwood Protalk portofoons

Kenwood heeft een breed assortiment met verschillende soorten professionele portofoons. Met de jarenlange kennis van communicatie heeft Kenwood diverse ProTalk modellen op de markt gebracht met allen een uitstekende robuuste behuizing. Momenteel bestaat het Kenwood ProTalk assortiment o.a. uit onderstaande modellen.

Paging oproepsystemen

Paging oproepsystemen

Een paging oproepsysteem is een systeem waarmee u snel en efficiënt boodschappen kunt overbrengen aan uw klanten, gasten of personeel. Desgewenst kunnen specifieke personen of afdelingen direct opgeroepen worden.


Portofoons Algemeen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij zijn een internetwinkel en bieden online diverse topmerken portofoons en accessoires aan. Portofoonwinkel levert zowel aan bedrijven als particulieren en streeft ernaar om kwaliteit te bieden tegen scherpe prijzen. Mede doordat wij een internetwinkel zijn, kunnen wij onze producten tegen deze aantrekkelijke prijzen aanbieden. Bij portofoonwinkel ontvangt u advies op maat en persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie!

Walkietalkie of Portofoon?

Walkietalkie of Portofoon?

Een portofoon, ook wel walkietalkie genoemd, is een draagbaar zend- en ontvangtoestel voor communicatie tussen meerdere personen. Het apparaat wordt voornamelijk door professionele gebruikers (bedrijven) een portofoon genoemd. De benaming walkietalkie wordt meestal gebruikt voor apparaten die recreatief ingezet worden. Deze benaming is ontstaan omdat de gebruiker tijdens het gesprek (talk) kan lopen (walk). Een smartphone was toentertijd nog niet gebruikelijk.

Welke connector past op mijn portofoon?

Welke connector past op mijn portofoon?

Zoekt u accessoires voor uw portofoon (zoals oortjes, een headset of handmicrofoon) maar weet u nog niet welke connector op uw portofoon past? Op deze pagina vindt u per merk verschillende connectoren met daarbij de portofoons waarvoor zij geschikt zijn. Portofoons hebben namelijk verschillende aansluitingen, waardoor niet elke accessoire past. Staat het model dat u zoekt niet op deze pagina weergegeven? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste accessoires.

Portofoon oortjes

Portofoon oortjes

Portofoon oortjes maken het werken met een portofoon nog gemakkelijker. Heeft u portofoon oortjes aangesloten, dan heeft u altijd uw handen vrij tijdens het communiceren via de portofoon. Hierdoor kunt u sneller en veiliger handelen dan wanneer u eerst een portofoon uit uw zak moet halen en weer moet opbergen. Op deze pagina leest u meer over de verschillende accessoires, welke varianten er zijn en voor welke toepassingen deze het meest

Portofoon repeater

Portofoon repeater

Portofoons zijn een prima oplossing om heldere communicatie mogelijk te maken. Portofoons hebben doorgaans een groot bereik en zijn minder storingsgevoelig dan mobiele telefoons. Soms is het bereik van uw portofoons toch niet voldoende. Wilt u het bereik uitbreiden, dan heeft u een portofoon repeater nodig. Hoe werkt dit en wat is hierbij het verschil tussen analoge en digitale portofoons?

Peltor gehoorbescherming

Peltor gehoorbescherming

Wanneer u werkt in omgevingen met veel lawaai is goede gehoorbescherming van groot belang. Niemand wil dag in dag uit het risico lopen op blijvende gehoorschade. Professionele gehoorbescherming biedt uitkomst. Met Peltor gehoorbescherming kunt u gerust aan de slag in lawaaierige omgevingen, zonder dat u last krijgt van gehoorbeschadiging. Peltor gehoorbescherming bestaat uit verschillende headsets, maar waar moet u op letten bij het aanschaffen van een model?


Portofoon met vergunning

Portofoon met hoger zendvermogen

Portofoon met hoger zendvermogen

Heeft u te weinig bereik met uw huidige portofoons? Wordt u door anderen gestoord op het kanaal of hoort u voornamelijk ruis in plaats van uw collega’s? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar portofoons met een hoger zendvermogen. U komt dan uit bij vergunningsportofoons, waarover u op deze pagina meer leest. Wat zijn vergunningsportofoons, waar moet u op letten en welke portofoonmodellen zijn geschikt voor uw situatie?

Regelgeving Maritieme Portofoons: ATIS en SOLAS

Regelgeving Maritieme Portofoons: ATIS en SOLAS

Voor het gebruik van diverse portofoons heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning voor portofoons op het land. Gaat u varen, dan heeft u in de meeste gevallen een marifoon en minimaal twee ATEX portofoons nodig. Voor het gebruik van deze apparatuur heeft u ook onder andere een vergunning nodig.

Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning voor portofoons

Een zendvergunning is een schriftelijke toestemming die u als particulier of organisatie krijgt, om portofoons te gebruiken die op een hoger zendvermogen werken. Daardoor kunt u over grotere afstanden communiceren met portofoons. Portofoonwinkel adviseert u graag over de juiste portofoons voor uw situatie.


Nieuwe website

Vernieuwde website, zelfde service!

Vernieuwde website, zelfde service!

Het was u vast al opgevallen: onze website is vernieuwd! De afgelopen periode heeft ons team keihard gewerkt om het geheel in een moderner en vooral overzichtelijker jasje te steken. Zo ziet u in het hoofdmenu niet alleen het uitgebreide productassortiment, maar vindt u ook onze diensten en support gemakkelijk terug. En bent u ingelogd, dan kunt u direct naar uw laatst bekeken producten navigeren. De responsive website wordt op alle (mobiele) apparaten duidelijk weergegeven en werkt intuïtief. Het strakke design en de verbeterde indeling zijn nieuw, maar u kunt uiteraard nog altijd rekenen op dezelfde vertrouwde service. Wij staan graag voor u klaar!