Icom IC-M93D

Maritieme VHF-portofoon


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Icom IC-M93D

Met de Icom IC-M93D heeft u een compacte maritieme portofoon op zak. De portofoon met helder 2,3" LCD display blijft drijven en kan bij nood een MOB-signaal verzenden. Bovendien is het apparaat waterdicht (IPX7) en beschikt het over active noise cancelling voor duidelijke ruisvrije communicatie.

Lees meer

Eigenschappen Icom IC-M93D:

Maritieme DSC, VHF portofoon
Compact, slechts 38,5mm dik
Helder 2.3" LCD display
Blijft drijven, met knipperend scherm
IPX7-gecertificeerd (waterdicht)
Waterproof; maximaal 30 minuten op 1m diep
Navigatie-functie naar gespecificeerde waypoints
Geheugen voor 50 waypoints met alfanumerieke naam
Batterijduur li-ion accu: maximaal 9 uur

Maritieme DSC portofoon

De Icom IC-M93D is een maritieme DSC (digital selective calling) portofoon met ingebouwd GPS-systeem (GNSS). Hiermee kunt u niet alleen een algemeen bericht uitzenden, maar kunt u ook een specifiek schip of walstation aanroepen. Gaat er een man over boord, dan is het mogelijk direct de MOB-functie in te schakelen. De portofoon is voorzien van een helder 2,3" LCD display, waarop u diverse belangrijke gegevens bekijkt en ziet u of de accu nog vol zit of bijna opgeladen moet worden.

Waterdichte portofoon die blijft drijven

Mocht de portofoon in het water vallen, dan is dat geen probleem. De portofoon blijft drijven en het licht van het scherm en de toetsen gaat knipperen, zodat u hem ook in het donker ziet. Drukt u op de noodknop wanneer u in het water licht, dan wordt direct en MOB-signaal uitgezonden. De behuizing van de portofoon is compact (slechts 38,5mm dik), heeft vlakke toetsen én is IPX7 gecertificeerd. Dit betekend dat de portofoon voor maximaal 30 minuten tot 1 meter onder water kan blijven, zonder dat hij zijn functies verliest.

Active Noise Cancelling en kanaalkeuze

Op de Icom IC-M93D kunt u instellen wat uw meest gebruikte kanalen zijn, zodat u hier snel toegang tot heeft. Uiteraard heeft u ook toegang tot kanaal 16, het noodkanaal. De portofoon beschikt over active noise cancelling, wat ervoor zorgt dat zowel uw gesprekspartner als u zelf zo min mogelijk achtergrondruis horen. Achtergrondgeluiden worden namelijk digitaal uit de audiofragmenten gefilterd.

Oplaadbare accu

Wanneer de li-ion batterij van de Icom IC-M93D volledig is opgeladen, gaat deze tot 9 uur mee. Hierna dient u de batterij weer op te laden met de meegeleverde BC-220 snellader. De portofoon is na ongeveer 2,5 uur laden weer klaar voor gebruik. Heeft u tijdens werk sneller een volle accu nodig, dan is het handig om een extra, opgeladen, batterij mee te nemen.

Inhoud verpakking

  • Icom IC-M93D DSC VHF maritieme portofoon
  • Oplaadbare accu (BP-285)
  • Batterijlader (BC-220)
  • Antenne (FA-SC59V)
  • Riemclip (MB-133)
  • Draagriem
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: IC-M93D
EAN: 4909723135999

Merk: Icom

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie