demo - Motorola XT660D

Digitale Portofoon met Display


135,20 excl. btw

163,59 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

demo - Motorola XT660D

De Motorola XT660D portofoon laat u moeiteloos communiceren met uw collega's. Naast spraakoproepen kunt u met deze digitale portofoon o.a. tekstberichten versturen en gesprekken opnemen. Indien gewenst is de portofoon zelfs op afstand in- en uit te schakelen. Met helder LCD-display en 1.5W speaker.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Motorola XT660D

Vergunningsvrije digitale portofoon (PMR446) met 128 kanalen
Ook te combineren met analoge toestellen
Ingebouwde 1.5W speaker, uitstekende audio
Verlicht LCD display voor belangrijke informatie
Opname- en playbackfunctie
Tekstberichten van max. 128 tekens
Op afstand te beheren
Accuduur: 20 uur
Gewicht: 262 gram
Afmetingen: 116 x 57 x 38mm

Vergunningsvrije digitale portofoon
De Motorola XT660D is een vergunningsvrije digitale portofoon (PMR446) met 128 kanalen. Deze professionele portofoon laat u snel, veilig en efficiënt communiceren met uw collega's. Of het gaat om één persoon, een afdeling of de hele organisatie; met de Motorola XT660D bereikt u degenen die nodig heeft. Het heldere LCD display toont alle belangrijke informatie zoals inkomende tekstberichten, caller ID, batterijstatus en signaalsterkte zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Beheer op afstand
De Motorola XT660D is op afstand te beheren. Zo heeft u de mogelijkheid om de microfoon en de transmitter van een specifieke portofoon te activeren, bijvoorbeeld wanneer een medewerker inkomende oproepen niet beantwoordt. Zo kunt u vragen of alles goed gaat en of er eventueel hulp nodig is. Bovendien is een zoekgeraakte portofoon op afstand uit te schakelen en weer in te schakelen zodra hij getraceerd is.

Tekstberichten versturen
In sommige situaties is een tekstbericht voldoende om een boodschap door te geven. De Motorola XT660D biedt daarom de mogelijkheid om tekstberichten te sturen met maximaal 128 tekens. Wilt u nog sneller kunnen antwoorden, dan kunt u kiezen uit een van de 50 programmeerbare berichten, zoals 'niet bereikbaar' of 'bericht ontvangen'.

Opnamefunctie
Wilt u gesprekken opnemen, bijvoorbeeld voor trainingdoeleinden of om terug te kunnen luisteren wat er gezegd is na een incident? Ook dit is mogelijk met de Motorola XT660D, dankzij de handige audio recording en playback functie.

Heldere audio
De Motorola XT660D beschikt over een speaker met 1.5 Watt audio output, zodat uw gesprekspartner helder en duidelijk overkomt. Hierdoor kunt u ook in lawaaiige omgevingen moeiteloos communiceren met de Motorola XT660D.

Inhoud verpakking
  • Motorola XT660D
  • Snellader
  • Accu
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-XT660D

Merk: Motorola


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!



Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie