3M Peltor WS Protac XP


447.7 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

3M Peltor WS Protac XP

De 3M Peltor WS Protac XP is niet alleen een uitstekende gehoorbeschermer, maar tevens een draadloze headset. De gehoorbeschermer is namelijk voorzien van Bluetooth voor het draadloos koppelen van uw smartphone. Zo kunt u tijdens uw werkzaamheden ook bellen en naar muziek luisteren.

Lees meer

Eigenschappen 3M Peltor WS Protac XP


Gemiddelde dempingswaarde SNR 32 dB
Bluetooth ondersteuning
Met actieve geluidscontrole
Noise cancelling microfoon
Omgevingsgeluiden blijven hoorbaar
Uitstekende geluidskwaliteit
Werkt op 2 AA-batterijen (150 uur)
Hoog draagcomfort

Actieve geluidscontrole

De Peltor WS Protac XP voorkomt gehoorbeschadiging door harde geluiden te dempen met 32 decibel. Tegelijkertijd blijft u belangrijke achtergrondgeluiden (zoals alarmsignalen en voertuigen) wel horen en bent u niet volledig afgesloten van uw omgeving. Een externe microfoon met noise reduction pikt het omgevingsgeluid op en geeft dit in stereo weer via de speakers. U kunt hierdoor ook met mensen communiceren die bij u in de buurt staan zonder de headset af te doen.

Bluetooth ondersteuning

De Bluetooth functie van de Peltor WS Protac XP maakt het mogelijk om de headset draadloos te verbinden met uw smartphone. Zo kunt u niet alleen handsfree telefoongesprekken voeren via deze professionele headset, maar bijvoorbeeld ook naar uw favoriete muziek luisteren. U geniet daarbij van een uitstekende stereo geluidskwaliteit.

Hoog draagcomfort

Een goede gehoorbeschermer moet uiteraard comfortabel zitten. De Peltor WS Protac XP is daarom zo ontworpen dat u hem gerust een hele werkdag kunt blijven dragen, zonder dat het gaat irriteren. De zachte oorkussens en de hoofdbeugel zorgen voor een gelijkmatige en consistente drukverdeling op het hoofd, wat het draagcomfort verhoogt.

Werkt op batterijen

De Peltor WS Protac XP werkt op 2 AA-batterijen die een gebruiksduur leveren van ongeveer 150 uur. Om de batterijen te sparen schakelt de headset na 4 uur inactiviteit automatisch uit. En wanneer ze bijna leeg zijn geeft de Peltor WS Protac XP een waarschuwing zodat u ze op tijd kunt vervangen.

Inhoud verpakking


  • 3M Peltor WS Protac XP
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MT15H7AWS5
EAN: 7318640062887

Merk: Peltor


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie