3M Peltor Tactical XP WS Headset


€ 567,49 incl. btw

€ 469,00  excl. btw

567.49 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

3M Peltor Tactical XP WS Headset

De 3M Peltor Tactical XP WS headset is een uitstekende gehoorbeschermer en tevens een draadloze headset. De gehoorbeschermer is namelijk voorzien van Bluetooth voor het draadloos koppelen van uw smartphone. Zo kunt u tijdens uw werkzaamheden ook telefoneren en naar muziek luisteren.

Lees meer

Eigenschappen 3M Peltor Tactical XP WS headset:


Gemiddelde dempingswaarde 31-35 dB
Bluetooth ondersteuning
Met actieve geluidscontrole
Maximaal geluidsniveau 82 dB
Omgevingsgeluiden blijven hoorbaar
Werkt op 2 AA-batterijen
Hoog draagcomfort

Actieve geluidscontrole


De 3M Peltor Tactical XP WS headset voorkomt gehoorbeschadiging door harde geluiden te dempen, zodat het niet boven 82 dB uitkomt. Tegelijkertijd blijft u belangrijke achtergrondgeluiden (zoals alarmsignalen en voertuigen) wel horen en bent u niet volledig afgesloten van uw omgeving. Een externe microfoon met noise reduction pikt het omgevingsgeluid op en geeft dit in stereo weer via de speakers. U kunt hierdoor ook met mensen communiceren die bij u in de buurt staan zonder de headset af te doen.

Bluetooth ondersteuning


De Bluetooth functie van de 3M Peltor Tactical XP WS maakt het mogelijk om de headset draadloos te verbinden met uw smartphone. Zo kunt u niet alleen handsfree telefoongesprekken voeren via deze professionele headset, maar bijvoorbeeld ook naar uw favoriete muziek luisteren. U geniet daarbij van een uitstekende stereo geluidskwaliteit.

Hoog draagcomfort


Een goede gehoorbeschermer moet uiteraard comfortabel zitten. De 3M Peltor Tactical XP WS is daarom zo ontworpen dat u hem gerust een hele werkdag kunt blijven dragen, zonder dat het gaat irriteren. De zachte oorkussens en de hoofdbeugel zorgen voor een gelijkmatige en consistente drukverdeling op het hoofd, wat het draagcomfort verhoogt.

Werkt op batterijen


De 3M Peltor Tactical XP WS headset werkt op 2 AA-batterijen. Om de batterijen te sparen schakelt de headset na 2 uur inactiviteit automatisch uit. En wanneer ze bijna leeg zijn geeft de 3M Peltor Tactical XP WS een waarschuwing zodat u ze op tijd kunt vervangen.

Inhoud verpakking


  • 3M Peltor Tactical XP WS headset

  • 2x AA Batterij

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MT1H7F2WS3

Merk: 3M


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie